Hela sortimentet av iPhones frÄn 2020 kommer att ha OLED-paneler, 5G kommer ocksÄ: Ming-Chi Kuo

Hela sortimentet av iPhones frÄn 2020 kommer att ha OLED-paneler, 5G kommer ocksÄ: Ming-Chi Kuo

“Apple förvĂ€ntas slĂ€ppa 5,4-tums, 6,1-tums och 6,7-tums iPhones nĂ€sta Ă„r”

Eftersom vi redan vet vad Apple har i vĂ€ntan pĂ„ iPhones för 2019, lĂ„t oss ta en titt pĂ„ vad som följer – iPhone-serien 2020. Telefonerna, som sannolikt inte kommer att avslöjas förrĂ€n nĂ€sta Ă„r, rapporteras komma i sĂ„ mĂ„nga som tre modeller – inklusive en prisvĂ€rd iPhone. Den berömda Apple-analytikern Ming-Chi Kuo, som har varit ganska korrekt med sin information, har delat nĂ„gra detaljer om Apples 2020-iPhones.

2019 Apple iPhone XI 1PÄstÄdd iPhone XI

Kuo sĂ€ger att det kommer tvĂ„ premium-iPhones – 5,4 tum och 6,7 tum och en prisvĂ€rd 6,1-tums iPhone i sortimentet. Medan den senare kommer att ha samma skĂ€rmstorlek som iPhone XR, kommer den 5,4-tums iPhone att vara nĂ„got mindre Ă€n den nuvarande iPhone XS, som har en 5,4-tums skĂ€rm. NĂ€r det gĂ€ller den tredje iPhone kommer den att vĂ€xa i storlek frĂ„n 6,4 tum pĂ„ iPhone XS Max till en massiv 6,7-tums skĂ€rm, enligt den vĂ€lkĂ€nda analytikern.

Dessutom rapporteras Apple göra 5,4-tums och 6,7-tums 2020-iPhones kompatibla med 5G-mobilanslutningen. Detta Àr i linje med tidigare rapporter, som sÀger att det Cuppertino-baserade företaget inte hoppar pÄ 5G förrÀn nÀsta Är. Enligt Ming-Chi Kuo kommer de tvÄ iPhonerna att förlita sig pÄ Qualcomms 5G-chip eftersom Apples interna modem inte förvÀntas slÀppas 2022. Telefonerna rapporteras bÄde under 6GHz och mmWave-teknik. Den 6,1-tums iPhone kommer under tiden att maxa ut pÄ LTE.

iPhone XI MaxPÄstÄdd iPhone XI Max

NÀr det gÀller iPhone-modellerna 2019 Àr deras lansering fortfarande ett par mÄnader borta. Apple kommer enligt uppgift att tillkÀnnage tre smartphones, som kommer att vara eftertrÀdaren till den nuvarande iPhone XR, iPhone XS och iPhone XS Max. Handenheterna Àr tippade för att ha samma storlek, dvs. 5,8 tum, 6,1 tum och 6,4 tum, som sin föregÄngare och har en skÀrm med hak som kan hysa Face ID-komponenter och selfie-kamera.

Den största förbÀttringen Àr pÄ kommande iPhones förvÀntas vara kamerorna. Det pÄstÄdda flaggskeppet iPhone XI och iPhone XI Max tippas för att komma med trippelkamerainstÀllningar pÄ baksidan med en extra ultrabred kamera. IPhone XR 2019, Ä andra sidan, kommer sannolikt att behÄlla LCD-panelen men hoppar frÄn enskild kamerainstÀllning till en dubbel sensorkonfiguration.