Helt ny Pokemon Go-funktion kan hindra dig frÄn att fuska

Pokemon Go-fusk som lÄter dig gÄ var som helst utan jailbreaking fungerar fortfarande efter uppdatering

Vi vet redan att Niantic har förbjudit PokĂ©mon Go-fuskare, och det införde till och med en permanent förbudspolicy för nĂ„gra veckor sedan. Men det betyder inte att Pokemon Go-fusk har fixats. Företaget tar nu ett extra steg för att försöka blockera bedrĂ€geri, och det Ă€r en ny captcha-funktion som Ă€r avsedd att autentisera spelare för att sĂ€kerstĂ€lla att de ”inte Ă€r robotar”.

MISS INTE: iPhone 7: Ny lÀcka kanske har löst det enda mysteriet kvar

UpptÀckt i spelets senaste uppdatering, bör funktionen hindra mÀnniskor frÄn att anvÀnda bots och tredjepartsspÄrare för att kringgÄ reglerna medan de fÄngar dem alla.

Upphovsman: Pokemon Go Hub BildkÀlla: Pokemon Go Hub

Niantic har inte börjat anvÀnda den nya captcha-funktionen Àn, men utvecklare som grÀver runt i appens kod har hittat referenser till den, inklusive bilden ovan. NÀr det Àr aktiverat kommer det att göra det svÄrt för spelare att anvÀnda tjÀnster frÄn tredje part.

En Pokémon Go-skapare berÀttade Business Insider att det bara Àr en tidsfrÄga innan hackar slutar fungera.

“Det hĂ€r blir vĂ€ldigt svĂ„rt att knĂ€cka”, sĂ€ger Insta-PokeGo-skaparen Steven Bartell. TjĂ€nsten anvĂ€ndes för att fĂ„nga 3,3 miljoner PokĂ©mon pĂ„ mindre Ă€n en vecka men kommer att stĂ€ngas för att förhindra kontoförbud.

Njut av det medan det Àr uppe, kan inte garantera att det kommer tillbaka nÀr den nya sÀkerhetsÄtgÀrden har aktiverats.

– Ex-FastPokeMap Official (@FastPokeMapCom) 23 augusti 2016

Ett exempel pÄ en tjÀnst som berÀttar för mÀnniskor var Pokémon gyter pÄ kartan Àr FastPokeMap. Men tjÀnsten kan gÄ ner sÄ snart Niantic implementerar den nya sÀkerhetsÄtgÀrden. Det finns fortfarande hopp för fuskare.

“Ingen Ă€r sĂ€ker pĂ„ om kartlĂ€ggning av spĂ„rare kommer att pĂ„verkas eftersom det verkligen beror pĂ„ hur Niantic distribuerar captcha”, sa han. ”Om de bara anvĂ€nder det nĂ€r spelare snurrar en PokĂ©stop eller försöker fĂ„nga en PokĂ©mon, kan kartor vara bra. Om de Ă€r smartare om det och distribuerar captcha nĂ€r de ser nĂ„got misstĂ€nkt beteende kan kartorna ocksĂ„ vara i trubbel. ”

Det finns ocksÄ andra typer av fusk som naturligtvis fortsÀtter att fungera. Till exempel pÄverkas inte det ultimata Pokemon Go-hacket som lÄter dig gÄ var som helst i spelet utan att behöva lÀmna ditt hus.