HMD Global planerar hÀndelsen den 6 juni i Italien; Nokia 5.2 och Nokia 6.2 förvÀntas

 HMD Global planerar hÀndelsen den 6 juni i Italien;  Nokia 5.2 och Nokia 6.2 förvÀntas

“Nokia 6.2 förvĂ€ntas lanseras som den globala varianten av Nokia X71”

Tidigare denna vecka planerade HMD Global ett evenemang i Indien den 6 juni. Vid evenemanget förvÀntas företaget lansera Nokia 1 Plus i landet, men det finns alltid en chans att flaggskeppet Nokia 9 PureView kan presenteras istÀllet. Nu har Nokia-licensinnehavaren meddelat att man ocksÄ kommer att hÄlla ett nytt evenemang samma dag i Milano, Italien. Medan telefontillverkarens pressinbjudan inte har avslöjat namnet pÄ den eller de telefoner som kommer att avslöjas vid evenemanget pekar spekulationer mot lanseringen av Nokia 5.2 och Nokia 6.2.

NOkia-evenemang Italien 6 juni

Om man ska tro pÄ rapporterna kan Nokia 6.2 lanseras som en global variant av Nokia X71, som introducerades i Taiwan i april. Det finns inte mÄnga rapporter om Nokia 5.2 just nu. Det spekuleras dock i att det Àr en urvattnad version av Nokia 6.2-smarttelefonen. TyvÀrr Àr inget av detta officiellt bekrÀftat just nu, sÄ vi rekommenderar dig att ta dessa spekulationer med ett saltkorn för tillfÀllet.

NÀr vi pratade om Nokia X71 presenterades telefonen som ett mellanklass-erbjudande med en metallglasdesign och en bakmonterad fingeravtryckssensor. Android One-erbjudandet anlÀnde som varumÀrkets första handenhet med en tredubbla kamerainstÀllningar pÄ baksidan och en punch-hole design. Enheten har en 6,39-tums full-HD + PureDisplay med bildförhÄllandet 19,5: 9. Enheten drivs av en Snapdragon 660-processor, med hjÀlp av 6 GB RAM och 128 GB utökbart lagringsutrymme.

PÄ bildavdelningen har Nokia X71 en ZEISS-certifierad 48MP primÀr kamerasensor pÄ baksidan med f / 1.8 blÀndare. Det finns ocksÄ en 8MP 120 graders super vidvinkelobjektiv och en 5MP djupsensor pÄ baksidan ocksÄ. För selfies Àr smarttelefonen utrustad med en 16MP-shooter som har en blÀndare pÄ f / 2.0. Lager Android 9 Pie och ett 3 500 mAh batteri med 18 W laddningsstöd kompletterar listan med specifikationerna. Nokia X71 finns pÄ den taiwanesiska marknaden för NT $ 11 990, vilket ungefÀr motsvarar 26 000 Rs.