HMD Global tippade för att lansera Nokia 6.2 vid sitt 6: e evenemang i Italien

HMD Global tippade för att lansera Nokia 6.2 vid sitt 6: e evenemang i Italien

“Nokia 6.2 förvĂ€ntas komma med tre bakre kameror, Snapdragon 660 SoC, och starta Android 9.0 Pie ur lĂ„dan”

HMD Global har planerat ett globalt avtĂ€ckningshĂ€ndelse den 6 juni i Milano, Italien. VarumĂ€rket har publicerat reklamfilmer pĂ„ Twitter sedan tillkĂ€nnagivandet, men det avslöjade inget om vad som kommer och lĂ€mnar saker Ă„t fantasin. Nu pĂ„pekade Nokia-telefoner tipster ‘Nokia nytt’ hĂ€vdar att företaget skulle introducera Nokia 6.2 vid evenemanget. Separat hĂ„ller företaget ocksĂ„ ett evenemang i Indien samma dag, sĂ„ det Ă€r möjligt att varumĂ€rket kan lansera telefonen ocksĂ„ i Indien tillsammans med budgeten Nokia 1 Plus.

Elegant design med nya fĂ€rger, Zoom, nattlĂ€ge för 290 dollar! LĂ„ter bra, eller hur? 😍

* $ 290 – pris i Ryssland (18990 rubel). # Nokia6 #GetAhead #Nokia #NokiaMobile #HMD #exklusiv

– Nokia nytt (@nokia_anew) 1 juni 2019

Dessutom föreslÄr ett nytt att Nokia 6.2 skulle finnas i nya fÀrgalternativ och skulle kunna prissÀttas till 290 $ (cirka 20 200 Rs). Handenheten rapporteras ocksÄ ha ett dedikerat nattlÀge, som Nokia retade nyligen tillsammans med zoomobjektivet. Det finns spekulationer om att Nokia 6.2 skulle vara den globala varianten av Nokia X71, som lanserades i Taiwan redan i april. TyvÀrr Àr det all information vi har hittills, men med lanseringen precis runt hörnet behöver vi inte vÀnta lÀnge för att fÄ veta mer detaljer.

För att komma ihÄg levereras Nokia X71 med en 6,39-tums PureDisplay med full HD + upplösning, 19,5: 9 bildförhÄllande och 93 procent skÀrm-till-kropp-förhÄllande. Handenheten drivs av Qualcomm Snapdragon 660 AIE SoC ihop med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt lagringsutrymme, vilket Àr anvÀndarutökbart upp till 256 GB. Handenheten startar Android 9.0 Pie med Stock UI pÄ toppen. NÀr det gÀller kamera vaggar Nokia X71 tredubbla bakre kameror bestÄende av en Zeiss-certifierad 48-megapixel (f / 1.8) primÀr sensor, ihopkopplad med en 8-megapixel 120-graders super vidvinkelobjektiv och en 5-megapixel sensor för djupeffekt pÄ baksidan. Den frÀmre kameran fÄr ett 16-megapixel f / 2.0-objektiv för selfies och videosamtal.