Högupplösta Pixel 3a-lÀckage lÀckt ut online

Högupplösta Pixel 3a-lÀckage lÀckt ut online

“Google har ersatt den gröna strömbrytaren med en orange pĂ„ Pixel 3a”

Efter Googles senaste teaser av en Pixel-lansering den 7 maj har vi nu vad som verkar vara en officiell Ă„tergivning av den mycket hypade Pixel 3a. Även om den hĂ€r handenheten har varit en del av lĂ€ckage under lĂ„ng tid nu Ă€r renderingen frĂ„n @evleaks det tydligaste utseendet vi fĂ„r av Googles budget Pixel-telefoner. Baserat pĂ„ tidigare lĂ€ckt information vet vi att bĂ„de Pixel 3a och Pixel 3a XL kommer att vara vĂ€ldigt lika pĂ„ designfronten, förutom skillnaden i storlek. DĂ€rför kan den hĂ€r bilden ocksĂ„ vara en bra bild av Pixel 3a XL.

Trots likheterna finns det nÄgra Àndringar i hÄrdvaran. Till exempel Àr den orange fÀrgade strömbrytaren, som ersÀtter den gröna pÄ den större Pixel 3, en av de fÄ. Kroppen Àr inte heller metallglas (och detta bedöms inte utifrÄn renderingen) vilket Àr nÄgot du kanske vet redan med tanke pÄ frekvensen av Pixel 3a-lÀckor. För det första kommer utseendet att tilltala tittare som irriterades av det gigantiska hacket pÄ Pixel 3 XL. En av de andra stora förÀndringarna Àr att hörlursuttaget kommer tillbaka vilket troligen kommer att glÀdja mÄnga.

NÀr det gÀller specifikationer kommer Pixel 3a sannolikt att ha en 5,6-tums skÀrm med en upplösning pÄ 2 220 x 1 080 pixlar. Den större Pixel 3a XL förvÀntas ha en nÄgot större 6-tums skÀrm. Processorn ombord pÄ serien förvÀntas vara antingen en Snapdragon 710 eller 670 SoC, som bÄda Àr övre medelstora chipsets. Det mesta av hype om serien beror pÄ lÀckt information som antyder att den kommer att ha samma kamerasensorer som den större Pixel 3 XL som ger en flaggskeppsnivÄ fotograferingslins. Det Àr nÀr det gÀller den bakre kameran. Framsidan kommer sannolikt att vara en enda skjutare dÀr den exakta upplösningen inte Àr kÀnd Ànnu.

[Previous Story]iPhone XR fortfarande den bÀstsÀljande iPhone i USA: CIRP

[Next Story]OPPO A9 med 6,53-tums skÀrm, Helio P70 SoC lanserades: pris, specifikationer