HomeSuite, Airbnb för traditionell uthyrning

HomeSuite, Airbnb för traditionell uthyrning

MÀnniskor gör nÀstan allt online. Det Àr bekvÀmt, enkelt och oftast billigare; vilket Àr mer Àn tillrÀckligt mÄnga skÀl för att motivera varför mÀnniskor vÀljer att göra saker pÄ Internet. Husuthyrning Àr till exempel nÄgot som vÀldigt mycket har flyttat till nÀtet.

FastighetsmÀklare kan bli oroliga, men verkligheten Àr att mÀnniskor föredrar att ta hand om dessa erbjudanden online. TjÀnster som Airbnb Àr perfekta för att hyra hus i nÄgra dagar, men det Àr inte utformat för traditionella bostadsavtal. Och annonser Àr kanske inte sÄ sÀkra. Allt detta leder till behovet av en tjÀnst som HomeSuite.

HomeSuite Àr en teknikaktiverad mÄnadsinredd mÀklare. De gör den svÄra processen att hyra hus enkel genom att kombinera det bÀsta som en mÀklare har att erbjuda med det bÀsta av teknik. PÄ den kan anvÀndare blÀddra i all information om vÄra hyror pÄ deras webbplats och sedan frÄga sina agenter för att fÄ personlig service och fullstÀndig bokning.

Den hÀr tjÀnsten skyddar anvÀndarna mot besvÀret med skrÀppost och bedrÀgerier, vilket ger garanti för varje bokning som gÄr igenom plattformen. HomeSuite tar bort mycket av marknadsfriktionen, vilket gör det möjligt att ordna kortare hyror, vilket kan vara mycket nödvÀndigt nuförtiden.

Till exempel: med den mĂ„natliga hyran som arrangeras av HomeSuite kan nĂ„gon som tĂ€nker flytta frĂ„n en plats till en annan hyra ett hus pĂ„ destinationen i en eller tvĂ„ mĂ„nader i en “provkörning”, innan han Ă„tar sig att flytta. Detta skulle vara omöjligt pĂ„ den traditionella hyresmarknaden, som oftast endast möjliggör lĂ„ngvariga kontrakt. Att söka företagsbostĂ€der via HomeSuite skulle vara mycket mer pĂ„litligt Ă€n att försöka hitta ett stabilt lager ocksĂ„ pĂ„ Airbnb.

Medan HomeSuite liknar Zillow, har det faktiskt nÄgra viktiga skillnader. Vem som helst kan registrera sig pÄ Zillow, dÀr det inte finns nÄgon curation eller kontroll av anvÀndare; sÄ det kan ofta vara hyresvÀrdar som svarar pÄ förfrÄgningar och lÀgger till en utmaning eller fördröjning av svarstiden. Zillow har inte heller nÄgon del i bokningsprocessen, vilket innebÀr att varje hem skulle ha olika screening- och kontraktprocesser.

För nÀrvarande erbjuds HomeSuite endast i Bay Area, som en testplats. Det förvÀntas dock att tjÀnsten snart kommer att expandera till andra platser, eftersom tjÀnsten vÀxer i kunder och erbjudanden.

Ser du fram emot att anvÀnda den hÀr tjÀnsten? LÄt oss veta i kommentarerna.