Honeywell gÄr in pÄ Indiens högtalarmarknad med modellerna ProZeta, ProAlpha och ProZoe

Honeywell ProSound

“Honeywell ProZeta, ProAlpha och ProZoe-serien av ProSound-högtalare levereras med DSP-processor för högupplöst ljud”

Honeywell har gÄtt in i ljudkategorin med lanseringen av ProSound-serien av högtalare, nÀmligen ProZeta, ProAlpha och ProZoe, i Indien. Honeywell ProAlpha högupplösta högtalare kommer med förstÀrkning av hög kvalitet och inkluderar Àven stöd för flera förinstÀllningar för olika applikationer. Dessa levereras med en aktiv subwoofer, har en effekt pÄ 2000-4000W, frekvenssvar mellan 40Hz och 120Hz och maximalt 134dB SPL-vÀrde.

Honeywell ProSound

Honeywell ProZeta-serien ger tydligt ljud i modeller som Àr enkla att transportera och stÀlla in som Àr lÀmpliga för DJs och resande musiker. Den levereras med DSP-processor, Active line array-teknik och Bi-förstÀrkt hölje och stöder tre digitala förinstÀllningar, nÀmligen Flat, Music och User. Slutligen erbjuder ProZoe-serien av högtalare fantastisk ljudkvalitet med premium aktiv line array-teknik. Dessa finns i mÄngsidiga skÄp utformade för att passa inomhus- eller utomhuskrav; ProZoe-sortimentet levereras med en 32-bitars DSP-processor och programvara för att maximera den inbyggda DSP-motorn. Honeywell har Ànnu inte meddelat priser och tillgÀnglighet för högtalarna.

Jasmeet Bhatia, strategi- och marknadsföringsledare, Honeywell Building Technologies, Indien sa, ”Vi Ă€r mycket glada att kunna presentera vĂ„ra första produkter i Pro Audio-industrin med lanseringen av Honeywell ProSound. Vi Ă€r övertygade om att högtalarutbudet kommer att visa sig vara det bĂ€sta erbjudandet för vĂ„ra krĂ€sna kunder och dess banbrytande innovation, överlĂ€gsen kvalitet, kompromisslös sĂ€kerhet och extraordinĂ€ra ljudprestanda kommer att ge bra ljud Ă„t branschen. ”