Honor 20 Lite-specifikationer lÀckte i sin helhet, pris och bilder tippades ocksÄ

Honor 20 Lite-specifikationer lÀckte i sin helhet, pris och bilder tippades ocksÄ

”Honor 20 Lite kommer enligt uppgift levereras med en trippel kamera instĂ€llning pĂ„ baksidan och en 32MP selfie shooter ”

Honor 20-serien har varit i nyheterna de senaste dagarna. Just igÄr lÀckte specifikationerna för Honor 20 och Honor 20 Pro online, och idag bekrÀftade Honor att den kommer att lansera Honor 20i den 17 april i Kina. Och nu lÀggs Honor 20 Lite till blandningen eftersom alla dess viktigaste specifikationer, pressbilder och troliga pris har lÀckt ut online. Som namnet antyder kommer Honor 20 Lite att vara en prisvÀrd telefon som kommer att placeras som ingÄngspunkt för den kommande smarttelefonserien, som tar över frÄn Honor 10-serien.

Enligt en rapport frÄn WinFuture.de, Honor 20 Lite kommer att ha en trippel bakre kamerainstÀllning, vilket fortfarande Àr en sÀllsynthet i det prisvÀrda segmentet, som höjdpunkt. Den primÀra bakre kameran sÀgs ha 24MP-sensor med f / 1.8-blÀndare, kombinerad med en 8MP ultravidvinkelsensor (120 graders synfÀlt) och en 2MP djupgivare. Det kommer att finnas en LED-blixt och AI-integration för förbÀttrade bilder.

Honor20Lite

Honor 20 Lite sĂ€gs ha en 6,21-tums full-HD + -skĂ€rm med 1.080 x 2.340 pixlar upplösning. Det sĂ€gs drivas av den oktakĂ€rniga Kirin 710 SoC, ihopkopplad med 4 GB RAM och 128 GB intern lagring. Det kommer ocksĂ„ att finnas en microSD-kortplats för lagringsutvidgning, sĂ€ger rapporten. Inrymt i den lilla U-formade skĂ„ran ovanför skĂ€rmen finns en 32MP selfie-kamera med “minst” f / 2.0-blĂ€ndare. Det sĂ€gs ocksĂ„ ha en batterikapacitet pĂ„ 3.400 mAh och hĂ€vdade att han behöll 3,5 mm-hörlursuttaget. Slutligen sĂ€gs att smarttelefonen har anslutningsfunktioner som Bluetooth 4.2, microUSB och Wi-Fi ac. Android 9.0 kommer att vara det operativsystem du vĂ€ljer för den kommande smarttelefonen.

NÀr det gÀller priset Honor 20 Lite hÀvdar rapporten att det kommer att kosta cirka 280 euro (cirka 22 000 Rs), men det borde vara mycket billigare nÀr det lanseras pÄ den indiska marknaden. För att komma ihÄg, Honor 10 Lite lanserades i Indien till ett pris av 13999 Rs pÄ den indiska marknaden förra Äret.