Honor 20 och Honor 20 Pro-anvĂ€ndare kan nu fĂ„ den exklusiva ‘Guard’ -skinnet i Fortnite

Honor 20 och Honor 20 Pro-anvÀndare kan nu fÄ den exklusiva 'Guard' -skinnet i Fortnite

“Partnerskapet mellan Epic Games och Honor fortsĂ€tter med Ă€nnu en exklusiv hud som snart kommer att introduceras i spelet”

Epic Games och Honor har gĂ„tt ihop igen, den hĂ€r gĂ„ngen för Ă€nnu en exklusiv kostymskinn som kan anvĂ€ndas av dem som Ă€ger den senaste flaggskeppssmartphonen frĂ„n Honor. Den nya huden, kallad ‘Wonder’, har en flammande lila nyans med neonblĂ„ insatser, som matchar bĂ„de det snygga temat i Fortnite sĂ„vĂ€l som gradientskuggan pĂ„ Honor 20-seriens smartphones.

Fortnite Wonder-hud

Tidigare hade de tvĂ„ företagen samarbetat för sin första exklusiva hud, kallad ‘Guard’, i Fortnite. Guard-skinnet placerade en texturerad lĂ€derdrĂ€kt i blĂ„grön och svart och en unik hjĂ€lm som skiljer utseendet. Med ‘Wonder’ har Epic erbjudit nĂ„got lite annorlunda, med den asymmetriska huden som ser ganska chic ut och kanske fĂ„ngar spelarna som Ă€r mycket dedikerade till spelet. Om du rĂ„kar Ă€ga en Honor 20, sĂ„ kan du lösa in den exklusiva huden som en gratis belöning.

Hur fÄr jag Guard Skin i Fortnite pÄ Honor 20 och Honor 20 Pro

Tryck pĂ„ din profil Tryck pĂ„ “Present” Tryck pĂ„ “Wonder” outfit-skalet som kommer att visas Kopiera koden under den Starta Fortnite pĂ„ Honor 20 eller Honor 20 Pro Navigera till inlösningssidan i spelet Skriv in den kopierade presentkoden i textfĂ€ltet Applicera huden pĂ„ din karaktĂ€r

Trots hÄrd konkurrens i Battle Royale-segmentet, som alla verkar vilja ha en bit av, har Fortnite lyckats hÄlla sig och behÄlla en blomstrande bas av aktiva spelare som regelbundet flockar plattformen. Betraktad som den frÀmsta rival mot PUBG Mobile pÄ iOS och Android, har Fortnite letat efter partnerskap som dessa för att öka intresset för spelet och fÄ fler spelare till Epic Games plattform.

I gengÀld fÄr Honor en stark marknadsföringskampanj för sin flaggskeppssmartphone, som Àr ganska vÀl staplad i specifikationer mot det mÀttade smartphoneutrymmet. Det introducerade till och med ett nytt GPU Turbo 3.0-lÀge för förbÀttrad grafikprestanda, vilket lovar aspekter som snabbare skÀrmens svarsfrekvens och högre bildfrekvens genom att anvÀnda en förutbildad TensorFlow-neuralnÀtverksarkitektur i bakgrunden. I takt med att smarttelefonspel vÀxer i skala kommer sÄdana tekniker och varumÀrkespartnerskap bara att vÀxa i framtiden.