Honor 20 och Honor 20 Pro gör lÀcka avslöjar designen i sin helhet bara nÄgra timmar före lanseringen

Honor 20 och Honor 20 Pro gör lÀcka avslöjar designen i sin helhet bara nÄgra timmar före lanseringen

“Honor 20-serien förvĂ€ntas levereras med Kirin 980 SoC, sidmonterat fingeravtryckssensor och fyrhjuls-kamerainstĂ€llning”

Honor 20-serien Àr planerad att bli officiell senare idag, och vid den hÀr tiden vet vi en hel del detaljer om flaggskeppen, inklusive dess processor, kamerainstÀllning och design. Nu, timmar före avtÀckningen, dök reklam rendering av Honor 20 upp online, med tillstÄnd av den noterade tipster Ishan Agarwal. Dessutom upprepar pressbilderna stanshÄlsdesignen, sidomonterade fingeravtryckssensorer och fyrhjulingskamerainstÀllningar.

Ärade 20

Honor 20 förvÀntas ha en 6,26-tums IPS LCD-skÀrm och i stÀllet för en fingeravtrycksscanner pÄ skÀrmen, vrider handenheten en sidemonterad fingeravtryckssensor, vilket bekrÀftades frÄn Flipkart-listan igÄr. Baksidan har en Huawei P30 Pro-liknande vertikal fyrkamerainstÀllning bestÄende av en 48MP primÀr sensor, en 16MP super vidvinkelobjektiv, en 2MP djupenhet och 2MP makroskytt. Precis som de flesta Honor- och Huawei-telefonerna kan Honor 20 ocksÄ ha lutande fÀrger med en glasrygg.

Det förvÀntas packa 6 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme, men det kan ocksÄ finnas andra varianter. Ett 3.750mAh-batteri parat med 22,5 W SuperCharge-teknologisupport rapporteras driva telefonen. Handenheten kommer sannolikt att köra Android 9.0 med EMUI 9.0-skin ovanpÄ lÄdan. För selfies finns det en 32MP framÄtvÀnd skjutspelare. Genom att göra, kan Honor 20 vara tillgÀnglig att köpa i Midnight Black, Sapphire Blue och en vit variant.

Separat lÀcker ocksÄ Honor 20 Pro-renderingar online, vilket avslöjar en liknande hÄlhÄlsdesign med reducerad haka. Den har ocksÄ laser autofokus för snabb och exakt fokusering. Det sÀgs gunga en fyrkamerainstallation pÄ baksidan med 48MP Sony IMX586-primÀrsensor med f / 1.4-blÀndare, en sekundÀr 16-megapixel ultravidvinkelskytt med 117 graders synfÀlt, en 8MP teleobjektiv med 3x optisk zoom , OIS och en 2MP 3D ToF-sensor med f / 2.4-blÀndare. Honor 20 Pro-varianten kan levereras med mer RAM och lagring. Vi borde veta mer detaljer senare i dag.