Honor 20 Pro-kameraprover avslöjar f / 1.4-kamera och mer

Honor 20 Pro-kameraprover avslöjar f / 1.4-kamera och mer

“Honor 20 Pro kommer att bli ett flaggskeppsutbud med fyra bakre kameror”

Honor kommer att introducera sina nÀsta generations flaggskeppssmartphones, kallade Honor 20 och 20 Pro, vid ett evenemang i London den 21 maj. Innan lanseringen har vi redan sett en handfull pressÄtergivningar samt praktiska bilder av den avancerade Honor 20 Pro-handenheten. De lÀckta bilderna antyder att telefonen kommer med en fyrkamerainstÀllning pÄ baksidan. Nu har företagets president Zhao Ming delat bilder som tagits frÄn Honor 20 Pro för att visa upp enhetens kameraförmÄga. Speciellt EXIF-data som extraherats frÄn bilderna har avslöjat nÄgra detaljer om handenhetens kameraspecifikationer.

Honor 20 Pro-kameraprover

Bilderna som tagits frÄn Honor 20 Pro ger oss en uppfattning om vad den bakre kameran pÄ 48 megapixlar kommer att kunna. Bilderna antyder att telefonen kommer att kunna ta imponerande bilder i svagt ljus. En av bilderna visar funktionerna hos smarttelefonens extremt breda skjutspel.

Honor 20 Pro EXIF-data

EXIF-data för dessa bilder tyder pÄ att huvudkameran pÄ Honor 20 Pro kommer att flagga med en blÀndare pÄ f / 1.4, vilket gör den till vÀrldens första smartphone som har denna blÀndarstorlek. Honor har ocksÄ bekrÀftat förekomsten av ett AI-klarhetslÀge för imponerande fotografering i svagt ljus för den kommande handenheten. Tack vare detta lÀge och stora blÀndare bör telefonen kunna fÄnga mer ljus Àven under mörka förhÄllanden för att leverera foton med minskat brus och förbÀttrad kvalitet. VarumÀrkets chef har ocksÄ avslöjat att det har skickat 20 Pro till DxOMark för betyg.

Enligt de tidigare rapporterna kommer Honor 20 Pro att ha en 6,26-tums IPS-skÀrm med ett litet hÄl pÄ skÀrmen för 32 megapixels selfie-kamera. Telefonen kommer att drivas av ett flaggskepp Kirin 980-processor, med hjÀlp av 6 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme. PÄ baksidan sÀgs att handenheten erbjuder en fyrkamerainstÀllning med en primÀr sensor pÄ 48 megapixel ihop med en super vidvinkelkamera pÄ 12 megapixlar, en djupgivare pÄ 2 megapixel och en makro-snapper pÄ 2 megapixlar. Ett 3.750mAh-batteri förvÀntas driva flaggskeppet.