Honor 20 Pro lanserades i Indien: hÀr Àr topp 5-funktionerna i det nya mellanklassflaggskeppet

Honor 20 Pro lanserades i Indien: hÀr Àr topp 5-funktionerna i det nya mellanklassflaggskeppet

“Honor 20-serien ger fyra bakre kameror och Kirin 980-chipset till ett överkomligt pris”

Honor har officiellt lanserat Honor 20 Pro, Honor 20 och smartphones Honor 20i i Indien. Honor 20 Pro Àr en kraftfull smartphone med flaggskeppsklass som har en fyrkamerainstÀllning bak och drivs av Kirin 980-chipset. Trots att du Àr full av funktioner kommer det inte att kosta dig en arm och ett ben. Telefonen kommer att tÀvla med den nya OnePlus 7 Pro, den kommande Redmi K20 Pro, ASUS 6Z, Samsung Galaxy S10-serien och till och med iPhone XS. I det hÀr inlÀgget ska vi ta en titt pÄ de fem bÀsta funktionerna i Honor 20 Pro.

Kirin 980 SoC

SkÀrmdump 11-06-2019 klockan 10.57.48

Honor 20 Pro Àr en smarttelefon med flaggskepp. Den drivs av Kirin 980-chipset tillverkat av HiSilicon, som Àr ett kraftverk pÄ 7 nm. Huawei har anvÀnt denna chipset pÄ bÄde P30 Pro och Mate 20 Pro. Det Àr en ÄttakÀrnig 64-bitars processor som anvÀnder fyra A76-kÀrnor och fyra A55-kÀrnor. Enligt testresultaten Àr Kirin 980 nÀstan lika snabb som den nya Snapdragon 855 nÀr det gÀller CPU-prestanda. Spel pÄ Kirin 980 Àr ocksÄ en lek och Honor har inkluderat GPU Turbo 3.0 för förbÀttrad spelupplevelse. SoC levereras ocksÄ med en dedikerad Neural Processing Unit (NPU) för att hantera alla AI-uppgifter som kastas.

Fyrkamera bak

Honor 20 Pro-kamera

En av huvudfunktionerna i Honor 20 Pro Àr dess fyrhjuliga kamerainstÀllning. Telefonen Àr ett fantastiskt mÄngsidigt verktyg för fotografer. Den levereras med en primÀr 48-megapixel Sony IMX586-sensor med OIS- och f / 1.4-blÀndare, den första i branschen som uppnÄr en blÀndare i denna storlek. Det finns ocksÄ en 16-megapixel super vidvinkelkamera med ett 117-graders synfÀlt. Detta följs av en 8-megapixels telefonsensor som ocksÄ har OIS och ger 3x optisk zoom. Slutligen finns det en dedikerad 2-megapixel makrokamera för nÀrbilder. Sammantaget en riktigt bra mÄngsidig kamerainstÀllning som ska hjÀlpa dig att ta fantastiska bilder under alla förhÄllanden.

Punch-hole display

Honor-20-first-impressions-91mobiles-01_thumb.jpg

Honor har inkluderat en hÄlskÀrm pÄ den nya Honor 20-serien. BÄde Honor 20 och Pro-varianten har samma skÀrm. Den levereras med en 6,26-tums IPS LCD-skÀrm med full HD + upplösning. Telefonen ger en nÀstan bildlös tittarupplevelse, sansar hÄlet i skÀrmen. StanshÄlet Àr placerat i det övre vÀnstra hörnet av enheten och hjÀlper telefonen att uppnÄ 84 procent förhÄllande mellan skÀrm och kropp. Det Àr inte det högsta, men stanshÄlet Àr verkligen bÀttre Àn ett stort hack pÄ toppen.

Sidmonterad fingeravtryckssensor

album-slides-honor20-item3-pc

Honor 20-serien levereras ocksÄ med en sidmonterad fingeravtryckslÀsare. IstÀllet för att placera fingeravtryckslÀsaren pÄ baksidan eller under skÀrmen valde Honor att bÀdda in den under strömbrytaren. Det Àr faktiskt en utmÀrkt plats för fingeravtryckslÀsaren och fungerar felfritt. Du kan lÄsa upp telefonen sÄ snart du trycker pÄ strömbrytaren för att vÀcka enheten. Honor hÀvdar att skannern Àr supersnabb och kan lÄsa upp enheten pÄ under 0,3 sekunder. Tryck pÄ strömbrytaren i en sekund sÄ startar Google Assistant.

32 megapixels selfie-kamera

SkÀrmdump 11-06-2019 kl.11.15.45

Om du Àlskar att ta selfies Àr Honor 20 Pro din bÀsta vÀn. Telefonen har en 32-megapixel selfie-kamera innesluten i hÄlet pÄ skÀrmen. Den kombinerar fyra pixlar till en stor pixel, vilket resulterar i ljusare selfies med massor av detaljer. Med funktioner som AI-skönhetslÀge och portrÀttlÀge kan du ta ditt selfiespel till nÀsta nivÄ. Den har ocksÄ elektronisk bildstabilisering och ett HDR-lÀge.

Bortsett frÄn dessa fem bÀsta funktioner kommer Honor 20 Pro ocksÄ med ett stort 4000 mAh batteri som stöder 22,5 W snabbladdning. Det fÄr ocksÄ Bluetooth 5.0, upp till 8 GB RAM och upp till 256 GB intern lagring. NÀr det gÀller priset i Indien Àr Honor 20 Pro ganska aggressivt prissatt till 39999 Rs, lÀgre Àn OnePlus 7 Pro. Vi mÄste nu bara vÀnta pÄ lanseringen av Redmi K20 Pro för att se om den verkligen har nÄgon verklig konkurrens, Ätminstone nÀr det gÀller prissÀttning. Fram till dess vÀntar du pÄ vÄr fullstÀndiga recension av Honor 20 Pro.