Honor 20 Pro Moschino Edition säljs i Kina den 2 juli

Honor 20 Pro Moschino Edition säljs i Kina den 2 juli

‚ÄúMoschino Edition √§r en partnerskapsprodukt med det lyxiga varum√§rket fr√•n Italien, k√§nt som Moschino‚ÄĚ

Honor har precis tillkännagett en ny variant av sin flaggskepp Honor 20 Pro-smartphone i Kina. Varianten har lanserats i samarbete med det italienska märket Moschino. Honor 20 Pro Moschino Edition kommer att finnas att köpa i Kina från och med den 2 juli. Det verkar som om telefonen bara kommer att säljas i Kina och kanske inte finns tillgänglig på andra marknader.

Honor 20 Pro Moschino Edition

Den nya Moschino-upplagan av Honor 20 Pro kommer p√• ett nytt f√§rg s√§tt, och det √§r den enda skillnaden mellan denna och standardvarianten. Den officiella affischen f√∂r telefonen visar enheten t√§ckt i svart med orden ‘This is not a Moschino Phone’ etsad p√• bakpanelen i guld. Honor-logotypen √§r ocks√• i guld. Telefonen verkar ocks√• ha ett anpassat Moschino-inspirerat tema och tapeter. Om du gillar Moschino-produkter kan du k√∂pa den h√§r telefonen. Honor 20 Pro Moschino Edition kommer att s√§ljas i Kina f√∂r 3799 RMB fr√•n och med imorgon.

honor-20-pro-moschino

Specifikationerna för Moschino Edition kommer att vara desamma som standardvarianten. Den kommer med en 6,26-tums FHD + -skärm med ett hål för den framåtvända kameran, som är en 32-megapixel-enhet. Den har en sidomonterad fingeravtrycksläsare. Telefonen drivs av Kirin 980-processorn, som är ihopkopplad med upp till 8 GB RAM och 256 GB lagring. Den exakta RAM / lagringskonfigurationen för Moschino Edition är inte känd ännu, men vi tror att den bara kommer att finnas tillgänglig i den högsta konfigurationen.

På baksidan kommer telefonen med en fyrkamerainställning som består av en primär 48-megapixel Sony IMX586-sensor, en 16-megapixel ultrabred kamera, en 8-megapixels telefonsensor med 3X zoom och en 2-megapixel makro kamera. Den 48 megapixels Sony-sensorn på Honor 20 Pro har en bländare på f / 1.4. Honor har också inkluderat ett stort 4000 mAh batteri på telefonen, som kommer med 22,5 W snabb laddningsstöd. Utanför lådan kommer telefonen att köra Android 9.0 Pie med Honors Magic UI.