Honor 20 Pro stiger med Huawei P30 Pro pÄ DxOMark

Honor 20 Pro stiger med Huawei P30 Pro pÄ DxOMark

“Den fyrkamera-toting-telefonen fick 117 poĂ€ng och videopoĂ€ng 97”

Mitt i det pÄgÄende fiaskot mellan USA och Huawei slÀppte smartphone-mÀrkets dotterbolag Honor flaggskeppet Honor 20-serien i London igÄr. Det Àr kÀnt att Googles tjÀnsteförbud inte pÄverkar den nya serien, men framtida Honor-enheter kommer inte att vara immuna mot det. Samma dag som lanseringen avslöjade DxOMark tresiffriga poÀng för Honor 20 Pro som har en fyrkamera-instÀllning, vilket sÀtter den pÄ en nivÄ med de som topprankade Huawei P30 Pro och OnePlus 7 Pro.

dxomark-honor-20-pro

Enligt kamerans riktmÀrke fÄr Honor 20 Pro totalt 111 poÀng, vilket gör den till en av de bÀsta kameratelefonerna dÀr ute. Vad som Àr mer imponerande Àr dock att Honor 20 Pro kommer vÀldigt nÀra Huawei P30 Pro: s fotopoÀng pÄ 119. Som du ser pÄ bilden gav testaren högsta betyg för handenheten för sin exponering, autofokus och blixt. Det dynamiska omrÄdet Àr bland de bÀsta som teamet har testat. Dessutom Àr det inte sÄ lÄngt efter i andra omrÄden som bullerkontroll. Det finns dock en förlust av fina detaljer i invecklade omrÄden dÀr saker kan se lite flÀckiga ut nÀr de Àr nÀra, vilket pÄpekades i blogginlÀgget. Zoom och bokeh betraktades ocksÄ som flaggskeppets viktigaste styrkor.

NÀr det gÀller video fÄr Honor 20 Pro en mycket respektabel 97 poÀng. FÀrgÄtergivning och stabilisering Àr det som lockade granskarna mest. Telefonen gav ljusa och levande fÀrger i bÄde starkt ljus och typiska inomhusförhÄllanden. Videodetaljer var ett omrÄde dÀr Honor 20 Pro kan förbÀttras. Sammantaget Àr Honor 20 Pro en av de bÀsta kameratelefonerna dÀr ute och för mer information om testet kan du besöka DxOMarks sida hÀr.

[Previous Story]Honor 20 och 20 Pro första intryck: ett kraftfullt par kamerafokuserade flaggskepp

[Next Story]Apple MacBook Pro uppgraderat med nya processorer och förbÀttrad tangentbordsdesign, priserna börjar 159 900 Rs