Honor 5G-smarttelefon lanseras under Q4 2019, sÀger verkstÀllande direktör

Honor 5G-smarttelefon lanseras under Q4 2019, sÀger verkstÀllande direktör

“Huawei och Honor, bĂ„da har stora teknologireserver inom 5G, Bluetooth, fotografering och mer”

Enligt Honors president George Zhao kommer företaget att tillkÀnnage en 5G-smartphone under fjÀrde kvartalet i Är. Medan Huaweis hopfÀllbara Mate X 5G-smartphone Àr planerad att lanseras denna mÄnad i Kina, kommer Honor 5G-telefonen att komma senare i Är och kommer att vara relativt billigare att köpa. Zhao bekrÀftade detta under en intervju i Shanghai.

Honor Àr Huaweis undermÀrke och riktar sig vanligtvis till den yngre generationen. Det har lanserat flera mellanklass-, budget- och flaggskeppsenheter till mycket attraktiv prispunkt. Företagets senaste Honor 20-serie erbjuder ocksÄ flaggskeppsklassprestanda och funktioner till mellanprissÀttning. Dess 5G-smartphone kommer sannolikt ocksÄ att rikta sig till den yngre publiken. Det kan dock vara lite sent för Honor, eftersom andra tillverkare kommer att lansera sina 5G-enheter i början av andra halvÄret 2019.

Huawei Mate X pÄ bilder - 91mobiler 21

Zhao uppgav att bÄde Huawei och Honor har gott om teknologireserver inom omrÄden som 5G, AI, fotografering, Bluetooth och mer. Honor Àr övertygad om att de kommer att anvÀnda dessa reserver för att ge en fantastisk 5G-lösning till massorna i slutet av 2019. Han sa ocksÄ att företaget vill öka sina utlÀndska intÀkter med cirka 50 procent. BÄde Huawei och Honor har sett en försÀljningsökning medan andra mÀrken ser nedgÄng. Företagen har anvÀnt sin fantastiska fyrkamera-instÀllning, bÀttre Bluetooth och förbÀttrad Ark-kompilator pÄ Android för att sÀlja sina enheter snabbare.

Enligt intervjun utvecklar företagen ocksÄ ett helt nytt ekosystem av produkter som skulle inkludera saker som smarta högtalare, IoT, bÀrbara datorer, etc. Allt detta i en tid dÄ Huaweis globala situation ser dunkel ut. Efter den senaste handelslistan frÄn USA tvingas Huawei att titta pÄ alternativ för bÄde hÄrdvara och programvara. Future Honor-enheter kommer ocksÄ att pÄverkas av detta handelskrig, men det verkar som om Huawei har planerat framÄt. I en ny rapport föreslogs att Huawei kommer att lansera sitt nya operativsystem redan i juli. Huawei lanserar ocksÄ en ny smartphone som heter Maimang 8 i Kina idag.