Honor 8S-budgetsmartphone med 5,71-tums HD + -skärm tillkännagavs: pris, specifikationer

Honor 8S-budgetsmartphone med 5,71-tums HD + -skärm tillkännagavs: pris, specifikationer

“Honor 8S √§r en prisv√§rd smartphone fr√•n m√§rket med ansiktsuppl√•sningsteknik och Android 9 OS”

Huawei-undermärket Honor har avslöjat Honor 8S-smarttelefonen i Ryssland efter att den läcktes ut förra veckan. Den prisvärda handenheten är en efterföljare till förra årets Honor 7S-smartphone och levereras med en daggdroppskärm, senaste operativsystem och MediaTeks nybörjade fyrkärniga chipset, som är klockat på 2,0 GHz.

√Ąrade 8S_1

Hedra 8S-pris i Indien

Honor 8S levereras med ett klistermärke på 8,490 RUB, vilket ungefär översätter till 9 236 Rs. Handenheten finns i tre nyanser Рguld, svart och blått.

Honor 8S specifikationer

När det gäller specifikationerna har Honor 8S en 5,71-tums skärm med HD + (720 x 1 520p) upplösning och en liten utskärning på toppen för selfie-kameran. Telefonen drivs av MediaTeks MT6765 parat med 2 GB RAM och 32 GB intern lagring, som kan utökas ytterligare upp till 512 GB genom att lägga till ett microSD-kort.

I kameravdelningen packar Honor 8S en 13-megapixel primär kamera med LED-blixt och en 5-megapixel sekundär kamera för selfie och videosamtal. Handenheten kör Android 9 Pie-baserad EMUI 9.0 ur lådan. Anslutningsalternativen inkluderar dubbla SIM-kort, 4G LTE, Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Bluetooth 5.0 + LE, microUSB-port och ett 3,5 mm hörlursuttag. Det finns ingen fingeravtryckssensor på handenheten men den levereras med teknik för ansiktslåsning. Avrundning av Honor 8S specifikationsblad är ett 3,020 mAh batteri.