Honor 9X Pro: s pÄstÄdda specifikationsblad lÀckt ut; fyra bakre kameror i slÀp

 Honor 9X Pro: s pÄstÄdda specifikationsblad lÀckt ut;  fyra bakre kameror i slÀp

“Precis som 8X kommer Honor 9X Pro enligt uppgift med en stor skĂ€rm framför”

Honor arbetar med eftertrÀdaren till förra Ärets smartphone Honor 8X (första intryck). VarumÀrket förvÀntas lansera tvÄ nya enheter som pÄstÄs kallas Honor 9X och 9X Pro. Medan den förstnÀmnda nyligen certifierades av Eurasian dök den senare upp pÄ 3C-certifierings webbplats. Nu har det kompletta specifikationsbladet för Honor 9X Pro lÀckt ut pÄ interwebben som antyder att det kommer att bli ett kraftfullt mellanklassutbud.

Ryktet Honor 9X (pro) specifikationer
6,5 ″ -6,7 ″ LCD-skĂ€rm (gissning)
48 MP IMX582 primÀr kamera med 8 MP SWA
2mp makro och 2 mp djup
20w snabb laddning
4000mAh batteri
25mp frÀmre kam (stanshÄl möjligt)
3D-glasdesign # Honor9XPro

– Tema (ç ?? Âčç ± Âł) Ă° ???? · (@ RODENT950) 17 juni 2019

Enligt en tipster pÄ Twitter kan Honor 9X Pro innehÄlla en skÀrm med en storlek som strÀcker sig frÄn 6,5 tum till 6,7 tum. Telefonen kommer att ha en LCD-skÀrmpanel med stanshÄlsdesign och en 3D-glaspanel pÄ baksidan. Handenheten sÀgs fladdra en 48MP Sony IMX 586 primÀr kamera pÄ baksidan. Huvudskytten kommer att Ätföljas av en 8MP vidvinkelobjektiv, tillsammans med en 2MP makrosensor och en 2MP djupfÄngare. PÄ framsidan nÀmns handenheten med en 25MP selfie-kamera. Under huven förvÀntas smarttelefonen vara bland de första enheterna som levereras med det nya Kirin 810-chipsetet. Slutligen föreslÄr lÀckan att enheten kommer att ha ett 4000 mAh batteri med 20W snabb laddningsstöd.

Även om det inte finns nĂ„got exakt lanseringsdatum, förvĂ€ntas Honor 9X Pro lanseras tillsammans med Honor 9X nĂ„gon gĂ„ng efter augusti eller september. Även om det inte finns nĂ„gon bekrĂ€ftelse pĂ„ prissĂ€ttningen, med tanke pĂ„ att 8X Ă€r en mellanklass-smartphone, kan vi förvĂ€nta oss att dess eftertrĂ€dare riktar sig mot liknande prissegment.

[Previous Story]Samsung Galaxy Note10 och Note10 Pro pÄstÄdda fall lÀckt ut; ingen Bixby-knapp i sikte

[Next Story]Mystery ‘Vivo 1951’ -modell med Snapdragon 710 flĂ€ckig pĂ„ Geekbench