Honor 9X Pro upptÀckte att han fick certifiering i Ryssland

Honor 9X Pro upptÀckte att han fick certifiering i Ryssland

“Honor 9X Pro förvĂ€ntas levereras med 10W laddningsstöd och ha ett modellnummer HLK-L41”

Mitt i det amerikanska handelsförbudet Ă€r dess verksamhet som vanligt för Huawei och dess undermĂ€rke Honor. Efter att Honor 9X nyligen erhöll Kinas 3C-certifiering har Honor 9X Pro nu certifierats i Ryssland, vilket tyder pĂ„ den överhĂ€ngande lanseringen. Det ser ut som att Honor ocksĂ„ hoppar över Pro-vagnen och slĂ€pper mĂ€rket ‘Max’ som det anvĂ€nde för Honor 8X 2018. TyvĂ€rr avslöjar listan inga detaljer i telefonen, förutom modellnummer HLK-L41 för Honor 9X Pro-variant och HLK-AL10 för standardmodellen. Honor 9X certifierades med en 10W-laddare, liknande Honor 8X. Det betyder att det kanske inte stöder snabba laddningshastigheter.

Honor 9X Pro

Dessutom, med tanke pÄ att Honor 8X-serien redan har en massiv skÀrmstorlek pÄ 6,5 tum och 7,12 tum, Àr det möjligt att Honor kan behÄlla samma och öka interna med mer RAM- och ROM-konfigurationer och bÀttre övergripande design. Det kommer sannolikt att ha samma vattendroppskÄr eller vÀlja en hÄl- eller skjutdesign för första gÄngen i budgetsegmentet. Honor kan behÄlla samma Kirin 710 SoC, men det Àr dags att varumÀrket lanserar en uppgraderad chipset. Andra specifikationer, som kameror och batteri, kan ocksÄ se en uppgradering. Vid den hÀr tiden Àr det bara spekulationer, sÄ vi föreslÄr att du tar detta med en nypa salt tills ett officiellt tillkÀnnagivande görs.

För att komma ihÄg har Honor 8X en 6,5-tums full-HD + -skÀrm, drivs av Kirin 710 SoC ihop med upp till 6 GB RAM och 128 GB lagring. Den stöder Android 9.0 Pie baserat pÄ EMUI 9.0 anpassad hud och har en bakmonterad fingeravtryckssensor för sÀkerhet. Ett 3750mAh-batteri driver telefonen.