Honor 9X-serien lanseras i Kina den 23 juli

Honor 9X-serien lanseras i Kina den 23 juli

”Honor förvĂ€ntas introducera smartphones Honor 9X och 9X Pro vid evenemanget”

Honor har arbetat med eftertrÀdaren till förra Ärets Honor 8X-smartphone ett tag. VarumÀrket förvÀntas introducera tvÄ nya modeller i serien, nÀmligen Honor 9X och Honor 9X Pro. Nyligen lÀckte specifikationsarken för bÄda telefonerna pÄ interwebs. Idag har företaget officiellt meddelat att det kommer att avslöja Honor 9X och 9X Pro vid ett evenemang pÄ sin hemmamarknad i Kina den 23 juli.

Honor 9X lanseringsdatum

Honor har inte avslöjat nÄgot om funktionerna i Honor 9X och 9X Pro just nu. Rapporter föreslÄr dock att Honor 9X kommer med en skÀrmstorlek frÄn 6,5 tum till 6,7 tum. Telefonen sÀgs drivas av Huaweis nyligen aviserade Kirin 810-processor. Handenheten Àr tippad för att ha en 24MP primÀr kamera pÄ baksidan, med hjÀlp av en 8MP super vidvinkelobjektiv och en 2MP djup sensor. För selfies kan smarttelefonen ha en 20MP snapper pÄ framsidan. De andra lÀckta Honor 9X-specifikationerna inkluderar Android 9 Pie och 3750 mAh-batteri med 10W snabbladdningsstöd.

Honor 8X-bild för representationsÀndamÄl Honor 8X-bild för representationsÀndamÄl

NÀr det gÀller Honor 9X Pro förvÀntas den ocksÄ erbjuda samma skÀrmstorlek som Honor 9X. Telefonen ryktas ha en 48MP Sony IMX582-kamera pÄ baksidan, Ätföljd av en 8MP super-vidvinkel-shooter, ett 2MP-objektiv för makroavbildning och en 2MP djupgivare. För selfies sÀgs smarttelefonen erbjuda en 25MP stanshÄl eller popup-kamera. Slutligen indikerar rapporterna att telefonen kan innehÄlla ett 4000 mAh batteri med 20 W snabb laddningsstöd och en 3D-glasdesign.

FrÄn och med nu finns det inget ord om prissÀttning och global tillgÀnglighet av Honor 9X och 9X Pro. Vi kommer att ha mer information om nÄgra veckor, sÄ se det hÀr utrymmet för regelbundna uppdateringar.