Honor 9X visas pÄstÄs pÄ Kinas 3C-certifieringswebbplats

Honor 9X visas pÄstÄs pÄ Kinas 3C-certifieringswebbplats

“Detta Ă€r den första observationen av den pĂ„stĂ„dda Honor 9X”

Medan Huaweis nuvarande besvÀr pÄ grund av det amerikanska handelsförbudet har satt det pÄ en trÄng plats fortsÀtter företaget och dess undermÀrke Honor sin verksamhet som vanligt. En smartphone frÄn Honor har upptÀckts pÄ portalen China Compulsory Certificate (3C) i Kina, som antyder att den snart kommer att lanseras. Det kan mycket vÀl vara Honor 9X, som skulle lyckas 8X (första intryck), en sub-Rs 15k-telefon.

honor-9x-3c

Detta Àr den första upptÀckten av den förmodade handenheten (HK-AL10) pÄ nÄgon certifieringswebbplats. TyvÀrr ger 3C-listan inga andra detaljer om smarttelefonen. Allt vi kan hÀmta Àr laddningskapaciteten pÄ 10 W, vilket innebÀr att telefonen skulle sakna snabbladdningsstödet.

För att komma ihĂ„g specifikationerna för Honor 8X Ă€r det en massiv telefon med en 6,5-tums Full-HD + -skĂ€rm och ett hack uppĂ„t. Enheten har Kirin 710 SoC, ihop med upp till 6 GB RAM. Om vi ​​mĂ„ste riskera en gissning, kan Honor förvĂ€ntas vĂ€lja vattendroppskĂ€rning eller hĂ„lskĂ€rm för 9X. Det Ă€r möjligt att företaget kan erbjuda samma chipset som 8X, samtidigt som det fokuserar pĂ„ att förbĂ€ttra designaspekten och nĂ„gra andra specifikationer som kameror, batteri och lagring.

FrÄgan om Honor 9X som kör Android Àr fortfarande obesvarad just nu eftersom Huawei har förbjudits att anvÀnda Googles tjÀnster och appar, inklusive Android. Huawei har arbetat med sitt eget operativsystem men detaljerna om lanseringstiden Àr oklara. FrÄn och med nu kommer vi dock bara att behöva vÀnta och titta.