Honor erbjuder $ 5600 belöning i utbyte mot förlorad prototyp

Honor erbjuder $ 5600 belöning i utbyte mot förlorad prototyp

“Den förlorade Honor-prototypen hade ett grĂ„tt skyddsfodral som döljer den bakre designen och kameran.”

Smartphone-leverantörer följer vanligtvis en praxis att testa smartphones internt, ibland genom att dela ut förproduktioner till sina anstÀllda för att fÄ feedback innan det officiella tillkÀnnagivandet. Men denna praxis orsakar nu ett stort problem för Honor. Enligt företaget har en Honor-prototyp-smartphone enligt uppgift försvunnit i Tyskland.

⚠Bitte helft uns ⚠
Hinweise an [email protected] oder jeden Servicemitarbeiter der Deutschen Bahn! 😔🙏 pic.twitter.com/vI5ZjDOlpN

– HonorDE (@HonorGermany) 22 april 2019

NĂ€r det gĂ€ller detaljer hĂ€vdar en Honour-marknadsanstĂ€lld, Moritz Scheidl, som tog ett tĂ„g till MĂŒnchen att ha placerat prototypen i ryggsĂ€cken före resan. Men nĂ€r han försökte nĂ„ ut efter telefonen efter att ha kommit ner befanns den dĂ„ saknas. För nĂ€rvarande Ă€r det oklart om telefonen bara föll av ryggsĂ€cken eller om den var stulen. I bĂ„da fallen erbjuder Honor nu en svindlande belöning pĂ„ 5000 euro (cirka 5 611 dollar) till den som returnerar den. Honor sĂ€ger att smarttelefonen hade ett grĂ„tt skyddsfodral som döljer designen bak.

Honor Àr planerad att tillkÀnnage Honor 20-serien den 21 maj i London. Honor 20, eftertrÀdare till förra Ärets Honor 10, förvÀntas ha en 6,1-tums OLED-skÀrm med vattendroppskÀrning och kör pÄ Android 9.0 Pie. Den tippas för att packa en 32MP framÄtvÀnd kamera och har en trippel bakre kamerainstÀllning med 48MP primÀr sensor, en 20MP super vidvinkelobjektiv och en 8MP teleobjektiv. Det förvÀntas komma med ett 3,650 mAh batteri som stöder 22,5 W snabb laddning.

Å andra sidan förvĂ€ntas den avancerade Honor 20 Pro att packa en fyrkamerainstallation pĂ„ baksidan med Sony IMX600 som den primĂ€ra sensorn. Kirin 980 flaggskeppsuppsĂ€ttning kommer sannolikt att finnas pĂ„ bĂ„da modellerna. Kirin 980 flaggskeppsuppsĂ€ttning kommer sannolikt att finnas pĂ„ bĂ„da modellerna. Vi borde veta mer detaljer snart. SĂ„ hĂ„ll dig uppdaterad för fler uppdateringar.