Honor Magic 2 3D bekrÀftades lansera med 3D-skanner och ett högre pris den 7 mars

Honor Magic 2 3D bekrÀftades lansera med 3D-skanner och ett högre pris den 7 mars

“Honor Magic 2 3D Ă€r en uppföljning av Magic 2 som lanserades i Kina förra Ă„ret och sĂ€gs innehĂ„lla smĂ„ förbĂ€ttringar”

Honor Magic 2 (recension) utropades nyligen för att snart fĂ„ en ‘3D-version’, och vi har nu en officiell tidslinje för samma. George Zhao, VD för Huaweis Honor-division av enheter, tog till den kinesiska mikrobloggtjĂ€nstplatsen Weibo för att bekrĂ€fta att Honor Magic 2 3D kommer att lanseras i Kina senare denna vecka, den 7 mars.

För att vara tydlig lÀgger Honor Magic 2 3D i huvudsak till en 3D-ljusscanner i sitt utbud av framsidor, och 3D-aspekten motsvarar inte nÄgon annan teknik pÄ smarttelefonen. Den ursprungliga utgÄvan av Honor Magic 2 inkluderade en skjutmekanism som gav den en frontpanel pÄ alla skÀrmar och gömde en trippelfrontkamerainstallation som hade tvÄ djupassisterande kameror som gjorde 3D-skanningar av ansikten för att implementera 3D-ansiktslÄsning. Denna teknik var emellertid inte den mest effektiva eftersom den kunde ha varit benÀgen för enstaka misstag och skakade i svagt ljus.

Ă€ra-magi-2-3d

Som ett resultat kommer den nya Magic 2 3D att innehÄlla en 3D-ljusscanner som underlÀttar strukturell ljussökning, vilket ökar noggrannheten i ansiktsskanningar, och som infraröda sensorer tillÄter skanning Àven i mörkret. Bortsett frÄn detta förvÀntas Honor Magic 2 3D ocksÄ fÄ 8 GB RAM och 512 GB lagring, och lÀgga till ett unikt Graphene-kylsystem för att göra smarttelefonen bÀttre med total prestanda och termisk effektivitet.

För att sammanfatta, inkluderar Honor Magic 2-specifikationerna en 6,39-tums all-display, full HD + -skÀrm, Kirin 980 flaggskepp SoC, 16MP + 16MP + 24MP trippel bakre kameror, 16MP + 2MP + 2MP trippel frontkameror och ett 3,500 mAh batteri . Smarttelefonen innehÄller ocksÄ en fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen, och Honor Magic 2 3D förvÀntas vara densamma nÀr det gÀller kÀrnspecifikationerna. NÀr det gÀller prissÀttning förvÀntas den vara nÄgot dyrare och kan prissÀttas till 5 799 Yuan (cirka 61 100 Rs).

Honor Magic 2 recension13

Medan de övergripande specifikationerna och dessa nya funktioner i Honor Magic 2 3D kan ha mÄnga intresserade, Àr det mycket osannolikt att Honor kommer att introducera smarttelefonen utanför Kina med tanke pÄ att smartphones i Magic-sortimentet aldrig har sÀljts i andra lÀnder.