Honor Magic 2 3D med 512 GB lagring, grafenkylning kommer snart

Honor Magic 2 3D med 512 GB lagring, grafenkylning kommer snart

“TyvĂ€rr har Honor Magic 2, precis som sin föregĂ„ngare, inte gjort sin vĂ€g utanför Kina.”

Medan Honor Magic 2 (recension) med sin skjutreglage blev officiell i november 2018 fanns det en speciell Honor Magic 2 3D-version som ocksÄ förvÀntades slÀppas i december. Men det hÀnde inte och nu har företaget officiellt retat ankomsten av telefonen till Weibo. Det finns fortfarande inga datum men förslagen antyder att vi snart kommer att se det. Vi vet ocksÄ att den kommer att ha 512 GB lagringsutrymme och ocksÄ kosta 5799 RMB (~ 61 300 Rs), högre Àn standard Honor Magic 2 3D.

Ă€ra-magi-2-3d

För det priset kommer Honor att kasta in ett 3D-ansiktsskanningssystem pÄ flaggskeppet förutom den extra lagring som vi redan nÀmnde tidigare. Nu har Honor Magic 2 redan en djupsensor pÄ framsidan som hjÀlper till med 3D-skanningar och rapporter sÀger att den nya funktionen kommer att skanna 10 000 ansiktspunkter och kommer ocksÄ att fungera i mörkret som infraröd ansiktslÄsning. DÀrför kan detta vara en mer avancerad version av 3D-skanningen som redan finns pÄ standard Honor Magic 2. Dessutom kommer anvÀndare i Kina ocksÄ att kunna anvÀnda den för att göra Alipay onlinebetalningar. Teasers antyder ocksÄ ett grafenbaserat kylsystem som kommer att kastas i mixen för att ge mer vÀrde för pengarna.

Resten av specifikationerna kommer att förbli desamma som original Honor Magic 2 som har det nuvarande flaggskeppet Kirin 980 SoC, en 40 W SuperCharge-funktion i kombination med ett 3500 mAh-batteri och trippelfront (16MP + 2MP + 2MP) och bak (16MP + 16MP + 24MP) mot kameror som ger ett mycket övertygande paket. Handenheten Àr för nÀrvarande bland en sÀllsynt enhet av enheter som har ett mycket högt förhÄllande mellan skÀrm och kropp uppnÄtt med hjÀlp av ett skjutfack under skÀrmen som rymmer de frÀmre kamerorna, vilket eliminerar hacket helt.

[Previous Story]Toppfunktioner i Xiaomis Redmi Note 7 Pro

[Next Story]Google lanserar endast lÄsskÀrmsÄtkomst för assistent vid röstmatchigenkÀnning