Honor Magic 2 3D med strukturerad ljussensor för ansiktslÄsning lanserades i Kina

Honor Magic 2 3D med strukturerad ljussensor för ansiktslÄsning lanserades i Kina

“Magic 2 3D lĂ€gger till en strukturerad ljussensor tillsammans med djupavkĂ€nnande kameror pĂ„ framsidan för att möjliggöra ansiktsautentisering Ă€ven i mörker”

Efter att ha dykt upp i flera lÀckor och sÄ smÄningom dykt upp med varje detalj under de senaste dagarna har Honor Magic 2 3D officiellt presenterats i Kina. Den tweaked och lite uppgraderade versionen av den tidigare lanserade Honor Magic 2 ger med sig en 3D-strukturerad ljussensor. Denna teknik anvÀnder i huvudsak en högfrekvent ljussensor som fungerar med samma principer som en Lidar-sensor (ljusdetektering och avstÄnd).

Honor Magic 2 3D-pris

Som rapporterades i lÀckorna kommer Honor Magic 2 3D att sÀlja till ett högre pris pÄ 5799 Yuan, eller cirka Rs 60,600. Honor Magic 2 3D kommer sannolikt aldrig att sÀljas i Indien.

Honor Magic 2 3D-specifikationer

Honor Magic 2 3D tar till bordet Ă€r en sensor som avger en ultrahögfrekvent ljusstrĂ„le med kort vĂ„glĂ€ngd, vilket Ă€r exakt och exakt. I mörkret kan denna ljusstrĂ„le falla pĂ„ vilken yta som helst och studsa tillbaka till sensoriska receptorn och dĂ€rmed fĂ„ en exakt bild av ansiktet eller föremĂ„let som Ă€r framför sensorn. Detta kommer i huvudsak att göra det möjligt för Honor Magic 2 3D att “se” ansikten i mörkret, vilket möjliggör biometrisk ansiktslĂ„sning med hög noggrannhet hela tiden. Implementeringen liknar den infraröda blaster- och punktprojektormekanismen som anvĂ€nds av Apple pĂ„ sina iPhones, allt frĂ„n iPhone X frĂ„n 2017.

Honor Magic 2 3D - i text

Andra uppgraderingar i Honor Magic 2 3D inkluderar grafen kylplattor inuti för att möjliggöra snabb laddning och bÀttre prestanda under tung belastning. Drivs av en Kirin 980 SoC, kommer telefonen med 8 GB RAM och 512 GB lagring. Handenheten bibehÄller skjutmekanismen, vilket ger den en hackfri, all-display fascia. Enheten fÄr en 6,39-tums full HD + AMOLED-skÀrm med bildförhÄllandet 18,5: 9.

PÄ baksidan finns ett trippelkameraarrangemang, som inkluderar en 16MP primÀr kamera, en 24MP sekundÀr monokrom kamera för att lÀgga till djup-, kontrast- och texturdata till fotografier och en annan 16MP-sensor parat med en ultra vidvinkelobjektiv. Fram och gömd i skjutmekanismen finns ett arrangemang med tre kameror. Detta inkluderar en 16MP primÀr kamera och tvÄ 2MP kameror som hjÀlper djupmÀtning i bÄde selfies och ansiktsigenkÀnning. Ett 3 500 mAh batteri med 40 W SuperCharge-stöd, en fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen och Android Pie kompletterar listan med specifikationerna för enheten.