Honor tar tillbaka skjuttelefoner för att döda hacket

Honor tar tillbaka skjuttelefoner för att döda hacket

Förra Ă„ret gjorde Apple vĂ„gor i designvĂ€rlden för smarttelefoner nĂ€r de gjorde helskĂ€rmstelefoner med hack socialt acceptabla. Även om vi har kommit runt – det Ă€r verkligen bĂ€ttre Ă€n stora ramar – det Ă€r uppenbart att hacket bara Ă€r ett stoppgap, en tillfĂ€llig Ă„tgĂ€rd som vidtas medan telefonföretag arbetar för att fĂ„ en riktigt fullskĂ€rmsmartphone.

En handfull enhetstillverkare har faktiskt redan uppnĂ„tt det. Oppo Find X och Vivo Nex har bĂ„da en helskĂ€rmsdesign med nĂ„gon form av motoriserad utskjutbar kameramekanism – i princip döljer skĂ„ran pĂ„ toppen av enheten – och nu gör Honor saker mer effektiva genom att ta ut motorn ur Det.

Vid ett IFA 2018-evenemang idag retade Honor den nya Honor Magic 2. Den lanserar inte telefonen direkt – det hĂ€r var bara en förhandsgranskning – men vi fick lite detaljer om den unika fysiska designen.

I grund och botten tar Honor inspiration frÄn de glidande dumtelefonerna för att skapa en mekanism för att dölja hacket. Det har gjort det möjligt att skapa en enhet som Àr nÀstan helt skÀrm. Det ser ut som om det handlar om en 6,1-tums skÀrm och utan tvekan Àr det OLED.

Inuti vet vi bara att den kommer att anvÀnda den ej slÀppta Kirin 980-processorn, som borde vara ungefÀr lika snabb som de nya Snapdragon- och Apple A12-processorerna. Vi vet ocksÄ att det kommer att ha stöd för Huaweis 40W-snabbladdning, vilket alltid Àr vÀlkommet.

Det Àr ovanligt för ett telefonföretag att reta en helt ny enhet utan antydan till ett lanseringsdatum eller pris, men det Àr vad vi fick frÄn Huawei hÀr. Loppet Àr definitivt pÄ vÀg att bli av med hacket, och att ta bort de extra delarna (och potentialen för pauser) pÄ en motor Àr verkligen vÀlkommen.