Honor View 20 med hÄlskÀrm, 48 megapixel primÀr bakre kamera som lanserades i Indien: pris, specifikationer

Honor View 20 med hÄlskÀrm, 48 megapixel primÀr bakre kamera som lanserades i Indien: pris, specifikationer

“Honor View 20 Ă€r den första smarttelefonen i Indien med punch-hole display och 48 megapixel primĂ€r kamerasensor”

Honor View 20 (första intryck) har lanserats i Indien av företaget som den första smarttelefonen i landet med en hÄlskÀrm och en 48-megapixel primÀr bakre kamera. Den globala versionen av V20, flaggskeppsutbudet Honor View 20, kommer med en nÀstan kant-till-kant-skÀrm med en genomtrÀngande topp som rymmer en selfie-kamera. Den nya Honor-telefonen drivs av premium HiSilicon Kirin-chipset, senaste operativsystem och en imponerande primÀr kamerasensor. Vid sidan av luren har Huawei undermÀrket Honor slÀppt Honor Watch Magic och Honor Band 4 Running Edition pÄ den indiska marknaden.

honor_view_20_first_impressions9

Honor View 20-pris i Indien

Honor View 20-priset i Indien har stÀllts till 37999 Rs för nybörjarvarianten med 6 GB + 128 GB-konfiguration. Dess 8 GB + 256 GB-variant kommer att kosta 45 999 Rs i Indien. Handenheten kommer att finnas tillgÀnglig för försÀljning i landet frÄn midnatt den 30 januari via Amazon.in och Honors officiella webbplats; offlineförsÀljning för telefonen börjar i februari. Köpare kan vÀlja mellan fÀrgalternativ Midnight Black och Sapphire Blue.

Honor View 20 specifikationer

Specifikationerna för Honor View 20 inkluderar en 6,4-tums IPS-hÄlskÀrm med full HD + -upplösning och 91,82 procent skÀrm-till-kropp-förhÄllande. KÀrnan ligger i en avancerad 7nm Kirin 980-chipset ihop med dubbla NPU, GPU Turbo Technology 2.0 och vÀtskekylning. Telefonen rymmer ocksÄ ett Hi1103GPS-chip som spioneras för att förbÀttra mobilnavigering med AI dubbelfrekvent GPS. Telefonmakaren levererar handenheten med upp till 8 GB RAM och upp till 256 GB inbyggt lagringsutrymme som kan utökas med ett microSD-kort.

Bakpanelen pÄ View 20 har en unik Aurora Nanotexture-design pÄ baksidan som visar en V-form nÀr ljuset trÀffar i en vinkel. För fotografering har Android 9 Pie-driven View 20 sport med dubbla bakre kameror. Installationen bestÄr av en huvudsensor pÄ Sony IMX 586 pÄ 48 megapixlar och ett 3D ToF-objektiv pÄ baksidan. 3D-linsen kan anvÀndas för AR, 3D-rörelsekontrollerat spel, AI-kalorirÀkning och 3D-formning, medan huvudsensorn stöds av olika lÀgen som portrÀtt, natt, lÄngsam och tidsfördröjning. För selfies fÄr telefonen en 25-megapixelspelare inbÀddad i skÀrmen som piercerar framifrÄn. BÄda kamerorna Àr parade med Honors AI- och maskininlÀrningsalgoritmer för att ytterligare förbÀttra resultaten.

Honor View 20 startar det anpassade Magic UI 2.0 ovanpÄ Android Pie. Att driva handenheten Àr ett 4000 mAh batteri med 4,5V / 5A snabb laddningsstöd. För sÀkerhets skull Ätföljs telefonen av bÄde en bakmonterad fingeravtryckssensor och en ansiktslÄsningsfunktion. NÀr det gÀller anslutning erbjuder handenheten 4G LTE, trippelantenn Wi-Fi med AI-integration, Bluetooth, USB Type C, 3,5 mm hörlursuttag, IR Blaster och NFC.