Honor View 20-nedrivningsvideo avslöjar mindre vÀrmerör och enkel batterimontering

Honor View 20-nedrivningsvideo avslöjar mindre vÀrmerör och enkel batterimontering

“Honor View 20 Ă€r planerad att lanseras i Indien den 29 januari och kommer att vara ett exklusivt Amazon India”

Huawei-undermÀrket Honor Àr redo att lansera sitt flaggskepp View 20 (första intryck) i Indien den 29 januari. Den globala varianten av V20 kommer som den första frÄn mÀrket som har en hÄlskÀrm och en unik Aurora Nanotexture-design pÄ baksidan. Innan lanseringen av Honor View 20 i Indien har en nedbrytningsfilm upptÀckts som avslöjar inre för alla att se.

Videon visar att Honor View 20 Àr ganska lÀtt att demontera och reparera. Hela enheten bestÄr av Philips-skruvar (19 för att vara exakt) och snÀppkablar som Àr lÀtta att ta bort. Dessutom avslöjar videon att processen att ta bort batteriet Àr lika lÀtt som att dra ut tvÄ dragflikar. Det finns ocksÄ en tredje dragflik som gör att anvÀndaren enkelt kan byta ut skÀrmen. PÄ tal om skÀrmen avslöjas ocksÄ den frÀmre kameramodulen inbÀddad i skÀrmhÄlet för att vara en enkelt avtagbar enda modul. YouTuber avslöjar ocksÄ att medan kylröret löper lÀngs smarttelefonens lÀngd, Àr det faktiskt mindre Àn rören som anvÀnds i andra smartphones med samma teknik.

honor_view_20_first_impressions7

För att sammanfatta kommer smarttelefonen med en 6,4-tums hÄlskÀrm med full HD + -upplösning och ett imponerande förhÄllande mellan skÀrm och kropp pÄ 91,82 procent. Handenheten drivs av en 7nm HiSilicon Kirin 980-chipset som tikar i sin kÀrna, som Ätföljs av dubbla Neural Processing Units (NPU), GPU Turbo technology 2.0 och flytande kylteknik. För avbildning erbjuder Honor View 20 en 48-megapixel Sony IMX 586 primÀr shooter tillsammans med en 3D ToF-lins pÄ baksidan och 25 megapixel frÀmre snapper. Den Android 9 Pie-drivna smarttelefonen levereras med ett kraftigt 4000 mAh batteri.

En ny lĂ€cka har ocksĂ„ avslöjat prissĂ€ttningen för den kommande telefonen. Enligt rapporten kommer smarttelefonen att sĂ€ljas för 35999 Rs i Indien och kommer att erbjudas i tvĂ„ nyanser – Midnight Black och Sapphire Blue.