Honor Watch Magic, Honor Band 4 Running Edition lanserades i Indien: priser, specifikationer

honor_magic_watch

“Honor Band 4 Running Edition kan fĂ€stas pĂ„ skor för exakt stegspĂ„rning, medan Watch Magic Ă€r en fullfjĂ€drad smartwatch”

Honors lanseringsevenemang i Indien lyfts förstÄeligt fram av smarttelefonen Honor View 20, som har dragit alla ögonbollarna till sig sjÀlv med sin hÄlskÀrm, bakre högupplösta kamera och det glittrande bakre fÀrgmönstret. Företaget har emellertid ocksÄ Àgnat en hel del anstrÀngningar kring bÀrbar teknik och har fört Honor Band 4 Running Edition och Honor Watch Magic till Indien. Produkterna lanserades i Kina i september respektive oktober 2018.

honor_magic_watch

Honor Watch Magic, Honor Band 4 Running Edition priser i Indien

Honor Band 4 Running Edition kostar 1599 Rs i Indien, medan Honor Watch Magic Àr prissatt till Rs 13,999 och Rs 14,999, beroende pÄ vilket band du vÀljer. Watch Magic fÄr ocksÄ lÀttbytbara band som kommer att sÀljas separat.

Honor Watch Magic, Honor Band 4 Running Edition specifikationer

Honor Band 4 Running Edition skiljer sig nĂ„got frĂ„n standardutgĂ„van av fitness- och aktivitetsspĂ„raren. Den viktigaste visuella skillnaden Ă€r i fĂ€rgscheman – medan Honor Band 4 finns i solida fĂ€rger, finns Running Edition-armbandet i fem dubbla fĂ€rger. NĂ€r det gĂ€ller internt har den en 0,5-tums OLED-skĂ€rm, vilket Ă€r nĂ€stan hĂ€lften av den 0,95-tums AMOLED-skĂ€rmen som Band 4 anvĂ€nder. Det Ă€r ocksĂ„ vĂ€ldigt lĂ€tt, med sin kropp och TPU-band som vĂ€ger bara 17 g.

Honor Band 4 Running Edition

Band 4 Running Edition innehĂ„ller en sexaxlig sensor, tillsammans med ett fotlĂ€ge som lĂ„ter dig fixa enheten pĂ„ din sko. Detta underlĂ€ttas ytterligare av en “professionell löpande övervakning” -algoritm, som syftar till att fixa din löpstĂ€llning för att underlĂ€tta muskelspĂ€nningen pĂ„ fötterna, och rĂ€tta till din löpestil för att hĂ„lla dig fitare. Sensorn mĂ€ter element som fotstöt och landningsmönster, markkontakttid, steglĂ€ngd, svĂ€ngvinkel och annat. Detta syftar ocksĂ„ till att hjĂ€lpa amatörer till professionella löpare att undvika skador under körning, och alla dessa funktioner kan nĂ„s i “fotlĂ€ge”.

I handledslÀget innehÄller bandet standardfunktioner som vibrationsbaserade meddelanden för samtal och meddelanden, visning av tid och datum, pÄminnelser om stegaktivitet och kalorier med mera. Band 4 Running Edition Àr ocksÄ vattentÄlig upp till 50 meter, Àr klassad för att hÄlla i 21 dagar (standby-tid) pÄ en enda laddning och fÄr ocksÄ en smartphone-app för att hÄlla reda pÄ dina prestationer.

Honor Watch Magic Àr mer instÀlld pÄ att vara en livsstilsprodukt Àn Honor Band 4: s hÄrda fitnessappell. Den mÀter 9,8 mm i tjocklek och har gjorts av rostfritt stÄl i 316L-kvalitet, med CNC-bearbetning och lasergravering pÄ kroppen .

Honor Watch Magic

Watch Magic fÄr en 1,2-tums AMOLED-pekskÀrm med 390 x 390 pixlar upplösning och 326ppi pixeldensitet. Honor hÀvdar att Watch Magic Àr byggt pÄ ett dual-chipset-kort inuti, som separat hanterar prestanda nÀr du aktivt anvÀnder klockan, och effektivitet nÀr bara bakgrundsuppgifter körs. Detta hjÀlper enligt uppgift till att optimera jÀmnheten i prestanda och grÀnssnittet, liksom den totala batteritiden, som Àr rankad till sju dagar i standby-tid.

Honor Watch Magic fÄr integrerade GPS-tjÀnster, med GPS, GLONASS och Galileo inbyggda i klockan. Klockans fitnessfunktioner inkluderar pulsmÀtning i realtid, flera aktivitetslÀgen, kalori-steg-avstÄndsspÄrning, trÀning och fitness-mentorskapslÀge och till och med ett vilolÀge. Det fÄr ocksÄ samtals- och meddelandemeddelanden samt pÄminnelser frÄn din kalender. BÄde Band 4 och Watch Magic Àr kompatibla med bÄde Android- och iOS-enheter.