hoppsan! Samsung var vÀrd för ** ** bild pÄ förstasidan av sin community-app

 hoppsan!  Samsung var vÀrd för ** ** bild pÄ förstasidan av sin community-app

Du kanske inte inser detta, men Samsung har sin egen sociala sociala app för sina anvÀndare. Det heter Samsung-medlemmar, och det Àr anvÀndbart för felsökning och interaktion med andra Samsung-fans. Det Àr tydligen ocksÄ anvÀndbart för att dela foton av dina könsorgan.

Sent pÄ onsdagskvÀllen, eftersom mycket av landet njöt av en spÀnd avslutning pÄ World Series, var Samsung Members-appen vÀrd för en stor ole donger. Det falliska fotot var tydligen frÀmst och i mitten pÄ appens framsida och förblev dÀr i timmar innan nÄgon ÄtgÀrd vidtogs.

Ett antal Samsung-smarttelefonanvĂ€ndare började klaga pĂ„ den bisarra hĂ€ndelsen pĂ„ Twitter och skĂ€rmdumpade appens sociala flöde som framtrĂ€dande presenterade jollbĂ„ten. InlĂ€gget var Ă€nnu mer bisarrt eftersom det Ă„tföljdes av en konstig rant om “dumma mĂ€nniskor.”

Det Àr oklart exakt hur mÄnga som sÄg inlÀgget och fotot, men visningsdisken konstaterar att det har visats över 999 gÄnger. RÀknaren slutar uppenbarligen att stÀmma över vyer nÀr detta nummer har uppnÄtts, sÄ vi vet aldrig hur mÄnga som har ett ovÀntat verktyg i ansiktet nÀr de öppnar Samsung Members-appen.

Dussintals andra Samsung-anvÀndare svarade pÄ inlÀgget, varav de flesta anvÀnde det som en möjlighet att klaga pÄ Samsungs bristande moderering av appen. Andra skrattade bara pÄ bekostnad av dong-pic-affischen och gick vidare.

Det Àr frestande att anta att den som gjorde inlÀgget av misstag valde det x-rankade fotot frÄn sin kamerarulle, men vad som Àn Àr fallet Àr det uppenbart att Samsung förmodligen borde förstÀrka sitt moderationsarbete för att förhindra att sÄdant hÀnder igen. Sedan har jag Àgt tre Samsung-smartphones under de senaste fem Ären och aldrig ens visste att den hÀr appen fanns, sÄ det var kanske planen hela tiden.