Hotstar VIP-prenumerationspaket för sportfans lanserades, prissatt till Rs 365 per Är

Hotstar VIP-prenumerationspaket för sportfans lanserades, prissatt till Rs 365 per Är

“Det nya Hotstar VIP-prenumerationspaketet kommer att innehĂ„lla livesporter som den kommande IPL, tillsammans med Hotstar-original och Star Indias tv-program”

Hotstar har infört ett nytt prenumerationspaket inför den kommande IPL-cricketligaen i ett försök att tjĂ€na pengar pĂ„ cricketsĂ€songen. Den nya planen, kallad ‘Hotstar VIP’, Ă€r prissatt till Rs 365 för den Ă„rliga prenumerationen. Detta gör det till en av de mest prisvĂ€rda videostreamingsplanerna i landet, Ă€ven om innehĂ„llssatsen som görs tillgĂ€nglig för anvĂ€ndare enligt denna plan ocksĂ„ Ă€r ganska begrĂ€nsad.

Med Hotstar VIP fÄr anvÀndarna tillgÄng till alla livesporter, inklusive den kommande IPL och den engelska Premier League, som Àr enormt populÀra bland indiska tittare. Dessutom kommer planen ocksÄ att ge tillgÄng till Hotstar Specials, som Àr Hotstars egna original-webbsÀndningar. Planen kommer ocksÄ att ge Star Indias tv-serier till anvÀndare innan tv-sÀndning klockan 6. Resten av innehÄllet pÄ Hotstars plattform kommer dock endast att reserveras för Hotstars Premium-prenumeranter.

Hotstar VIP - i text

Hotstar VIP-anvÀndare kommer inte att kunna strömma innehÄll frÄn HBO, 21st Century Fox, Disney eller Hooq, som innehÄller nÄgot av det mest visade innehÄllet pÄ Star Indias internetströmningsplattform. Den nya planen kommer emellertid möjligen att hitta mÄnga spelare med sin live sportprogrammering, som njuter av högsÀsong med den kommande IPL-turneringen. Hotstar kommer att försöka anvÀnda detta till sin fördel och öka sin abonnentbas i Indiens konkurrenskraftiga streamingindustri.

För nÀrvarande fortsÀtter Hotstar sina andra prenumerationsplaner. Den mest prisvÀrda planen kostar 299 Rs per Är och ger tillgÄng till alla sportprogram, inklusive direktsÀndningar. NÀsta nivÄ Àr Hotstar Premium, som presenteras i mÄnads- och Ärsplaner. Dessa planer kostar 129 Rs per mÄnad eller 999 Rs per Är. Denna plan prissÀtts pÄ samma sÀtt som Amazon Prime Videos abonnemangsplaner, som i sig Àr bland de mer överkomliga planerna i landet. Med Netflix och Amazon Prime som tar med internationellt innehÄll och new age-originalinnehÄll till Indien, tittar sÄdana som Hotstar, ZEE5 och Voot pÄ flera nya strategier för att bibehÄlla sina följare.