HP och Lenovo presenterade precis nya OLED-bÀrbara datorer pÄ CES 2019

HP och Lenovo presenterade precis nya OLED-bÀrbara datorer pÄ CES 2019

Förutom en massa spÀnnande bÀrbara bÀrbara datorer, ger CES 2019 oss ocksÄ tvÄ nya bÀrbara datorer med OLED-skÀrmar, med bÄde HP och Lenovo som presenterar nya produkter med just denna typ av teknik. Och om du Àlskar OLED-skÀrmen pÄ din telefon vill du förmodligen kolla in HP Spectre x360 15 och Lenovo Yoga C730 nÀr de slÀpptes i vÄr.

HP och Lenovo har redan lite erfarenhet av att göra bÀrbara datorer med OLED-skÀrmar, Àven om det inte exakt Àr en funktion som gick mainstream. En anledning Àr att enheter med OLED-skÀrmar vanligtvis Àr dyrare Àn deras motsvarigheter.

Den nya Spectre x360 15 ska vara vÀrldens första bÀrbara dator med en AMOLED-skÀrm, sa HP i sitt pressmeddelande, och det kommer att bli den första bÀrbara datorn som levereras med en 15-tums Samsung AMOLED-skÀrm. Datorn kommer att finnas tillgÀnglig i mars, Àven om priset inte har offentliggjorts. NÀr det gÀller specifikationer kommer den hÀr OLED-bÀrbara datorn att leverera samma förmÄner som den vanliga Spectre x360 15-modellen, vilket innebÀr att du kan förvÀnta dig Intel 8: e generationens processorer, upp till 16 GB RAM och upp till 512 GB SSD-lagring.

BildkÀlla: Lenovo

Lenovo presenterade pÄ tisdag den helt nya Lenovo Yoga C730, som kommer att sÀljas för 1 649,99 dollar nÀr den lanseras i april. TyvÀrr bekrÀftade Lenovo att den bÀrbara datorn inte kommer att finnas tillgÀnglig i USA.

Yoga C730 har en 15,6-tums OLED-pekskÀrm med 4K-upplösning och smÄ ramar, Intel 8: e generationens processorer, upp till 16 GB RAM, upp till 512 GB SSD-lagring, Intel UHD 620-grafik, JBL-högtalare med Dolby Atmos-stöd, tre USB- C-portar inklusive en Thunderbolt-port, en fingeravtryckslÀsare och upp till Ätta timmars batteritid. Lenovo sÀger att dess OLED-bÀrbara dator levererar 20% mindre blÄtt ljus Àn LCD, liksom 1,6 gÄnger mer fÀrg och ljusstyrka Àn vanliga bÀrbara skÀrmar.

BÄda bÀrbara datorer kommer naturligtvis att köra Windows 10 ur lÄdan.