HP Omen X 2S-bärbar dator med dubbla skärmar lanserades: pris, specifikationer

HP Omen X 2S FB

“Omen X 2S har en 15-tums prim√§rsk√§rm och en sekund√§r 6-tums full-HD-sk√§rm ovanf√∂r tangentbordet”

HP har lagt till en ny spelbärbar dator i sin Omen-serie med lanseringen av Omen X 2S. Företagets senaste erbjudande presenteras som världens första spelbärbar dator med två skärmar. Bortsett från en dubbelskärmsdesign, erbjuder den nya Omen-bärbara datorn 9: e generationens Intel-processorer, NVIDIA GeForce-grafik, ett premiummetallchassi, termiska lösningar som en 12V-fläkt och ett snyggt nytt femvägs luftflödeskylsystem.

HP Omen X 2S FB

HP Omen X 2S stoltserar med en 6-tums sekundärskärm i full HD, som är placerad ovanför tangentbordet. Den lilla skärmen kan användas för flera saker som strömmande videor, chatt på Twitch, övervaka systemprestanda, surfa på nätet och mycket mer. Det finns också en funktion som kallas skärmspegling som låter dig zooma in på en del av ett spel och visa den på den andra skärmen. Du kan till exempel ta en karta från Counter Strike: Global Operations och visa den på 6-tumsskärmen.

HP Omen X 2S-design

För att gå vidare till andra funktioner kan HP Omen X 2S köpas i flera skärmvarianter Р15-tums full HD-panel med 144Hz eller 240Hz uppdateringsfrekvens och en 15-tums 4K HDR-skärm. Den bärbara datorn drivs av upp till en 9: e generationens Intel Core i9-processor som stöder överklockning upp till 5 GHz. Den bärbara datorn har också en speciell flytande metall CPU termisk pasta, som erbjuder 10 gånger högre värmeledningsförmåga än det vanliga silikonfettet, säger varumärket. Det finns en NVIDIA GeForce RTX 2080 Max-Q GPU ombord, upp till 32 GB RAM-minne och Intel Optane-minneslagring (tillval).

När det gäller prissättningen kommer HP Omen X 2S att finnas tillgängligt till startpriset på $ 2 099,99 (ungefär 1,48 lakh Rs). Anteckningsboken kommer att säljas från juni.