HTC 2Q741 telefon med MediaTek Helio P35 SoC, 6 GB RAM upptÀckt pÄ Geekbench

HTC tillkÀnnager hÀndelse i Kina den 11 juni, U19e-smarttelefonlansering förvÀntas

“HTC 2Q741 mellantelefon har listats med 2,3 GHz oktakĂ€rniga MediaTek Helio P35 SoC, 6 GB RAM och Android 9 Pie OS”

HTC har drabbats hÄrt under de senaste Ären tack vare kinesiska aktörer som Xiaomi, Huawei, OPPO, Vivo och andra. Det taiwanesiska varumÀrket har legat lÄgt med antalet telefoner som lanseras globalt och nÀmnde ocksÄ att det skulle modernisera sin smarttelefonstrategi för 2019. Nu verkar det som att hjulen Àntligen Àr i rörelse som en mellanklass HTC-telefon med modellnummer 2Q741 sÄgs pÄ Geekbench benchmarking plattform. Listan avslöjar att telefonen kommer att ha 6 GB RAM och köras pÄ Android 9.0 Pie ur lÄdan. Vi har dock inte en marknadsföringsmoniker av handenheten Àn.

HTC

Dessutom drivs handenheten av den octa-core MediaTek Helio P35 SoC klockad vid 2,3 GHz, i kombination med 6 GB RAM. Telefonen fick 897 poĂ€ng i enstaka kĂ€rnor och 4385 i flerkĂ€rniga tester, vilket Ă€r ganska medioker. Tillbaka i april passerade en HTC-telefon med samma modellnummer ‘2Q7A100’ av Geekbench, vilket tyder pĂ„ att det kan vara Snapdragon-varianten av samma modell och kan vara specifik för att vĂ€lja nĂ„gra marknader.

För att komma ihÄg, Snapdragon-varianten drivs av Snapdragon 710 SoC packade samma 6 GB RAM ombord och körs pÄ Android 9 Pie OS med HTCs anpassade hud pÄ toppen. TyvÀrr har inga andra specifikationer för mysteriet HTC-handenheten avslöjats Ànnu, sÄ vi kan behöva vÀnta lite lÀngre för att se vad företaget har i beredskap för oss. Det Àr ocksÄ vÀrt att notera att HTC inte har lanserat en telefon hittills i Är.