HTC 5G Hub-tabletthybrid lanserades i samarbete med Sprint

HTC 5G Hub-tabletthybrid lanserades i samarbete med Sprint

“Ett fortsatt samarbete mellan HTC och Sprint presenterar ett bredare koncept för en smartphone.”

Efter en lÄng tid har HTC pÄ ett fortsatt samarbete med Sprint lanserat s 5G Hub-tablet-hybrid pÄ MWC 2019. Det Àr en kombination av ett nav och en surfplatta, dÀr nav erbjuder anslutning och den 5-tums inbyggda Android-surfplattan lÄter anvÀndare fÄr snabbkontroller tillsammans med andra funktioner.

NÀr det gÀller effektiviteten för hotspot-anslutningar kan den hantera 20 anvÀndare som tittar pÄ högkvalitativa videor, spelar spel och mÄnga fler aktiviteter samtidigt. Införlivandet av nav bygger en plattform för snabbare anslutningar av befintliga nÀtverk med 5G-anslutningar.

htc

Den stora 5-tumsskÀrmen körs pÄ Android 9 Pie (Android Go-versionen), som ger en surfplattaupplevelse. Enheten Àr baserad pÄ Snapdragon 855 CPU som stöder multi-gigabit 5G, framsteg inom AI-bearbetning och grafikprocesser, vilket underlÀttar alla dina uppgifter. Processorn stöder ocksÄ Wi-Fi 6 (Àven kÀnd som 802.11ax), som syftar till att leverera snabbare hastigheter pÄ upp till 2,3 Gbps. Det Àr beroende av det inbyggda X50 5G-modemet som Àr konfigurerat med 4 GB RAM och 32 GB ROM som möjliggör snabb överföring av data pÄ extern kortplats, utökbar upp till 2 TB utan fördröjning.

HTC 5G Hub kommer med en batterikapacitet pÄ 7660 mAh, som ocksÄ kan anvÀndas för att dela ström nÀr det behövs. Det kan pÄgÄ en dag nÀr det endast anvÀnds som ett anslutningsnav som betjÀnar nÄgra personer och hÄller skÀrmen avstÀngd. PÄ grund av 5G-nÀtverkets otillgÀnglighet har HTC Ànnu inte utvÀrderat standby-tiden över 5G-anslutningar.

Det finns inget ord om prissÀttning Àn, men enheten förvÀntas bli tillgÀnglig inom sex mÄnader.