HTC-telefon med Snapdragon 710 SoC, 6 GB RAM visas på Geekbench

HTC tillkännager händelse i Kina den 11 juni, U19e-smarttelefonlansering förväntas

“HTC verkar f√∂rbereda en mellansmart smartphone med Snapdragon 710 SoC och 6 GB RAM, men det finns inga rykten om dess marknadsf√∂ringsnamn √§nnu”

HTCs smartphoneaffär kan blöda pengar varje år men den taiwanesiska smarttelefontillverkaren verkar fast besluten att fortsätta att krossa ut nya smartphones, åtminstone för tillfället. En mystisk HTC-telefon har nu dykt upp på Geekbench-benchmarkingplattform med modellnummer 2Q7A100. Och från utseendet på det här är detta en mellanklass-smartphone, men vi har inte något ord om dess marknadsföringsmoniker än.

htc-snapdragon710-soc-geekbench

Som vi kan se på skärmdumpen ovan har några viktiga specifikationer för handenheten avslöjats av riktmärket. HTC 2Q7A100 kommer att drivas av Snapdragon 710 SoC, som är en relativt ny serie från Qualcomm som faller strax under flaggskeppet Snapdragon 8xx-serien i hakningsordningen. Denna chipset har till och med en efterträdare i form av Snapdragon 730G. Listan visar 6 GB RAM på handenheten och mjukvaruversionen som Android 9 Pie OS.

Eftersom det inte finns någon information tillgänglig på denna mystery-enhet, antar vi att den tillhör HTCs U-familj av telefoner. Serien har Snapdragon 6xx-sortiment av SoC-enheter och mellanklass-smartphones som den senaste HTC U12 + och U12 Life. Det är också värt att notera att HTC ännu inte har meddelat någon ny smartphone 2019 men vi förväntar oss att se åtminstone ett par telefoner från den vissna smarttelefontillverkaren. Företagets senaste högprofilerade release var Exodus, en blockchain-fokuserad telefon med avancerade specifikationer som gav det några rubriker över hela världen. Det rockar en Snapdragon 845 SoC, en 6,0-tums 1440p + -skärm och en speciell Zion-kryptoplånbok utvecklad av företaget.

[Previous Story]Google Pixel 4 och Pixel 4 XL-kodnamn avslöjade, Pixel 3a och Pixel 3a XL-fodral läckt ut

[Next Story]Google och Huawei är överens om att lösa stämningsansökan om Nexus 6P-startproblem