HTC U11, U11 + och U12 + för att fÄ Android Pie-uppdatering under andra kvartalet 2019

HTC U11, U11 + och U12 + för att fÄ Android Pie-uppdatering under andra kvartalet 2019

“Den officiella Twitter-hanteringen av HTC föreslĂ„r att Pie-uppdateringen kommer att Ă€ga rum under andra kvartalet i Ă„r men den nĂ€mnde inte de exakta datumen för olika lĂ€nder.”

HTC har meddelat idag att U11, U11 + och U12 + kommer att fÄ Android Pie OS under andra kvartalet 2019. Det har avslöjat informationen via sin officiella Twitter-hantering och nÀmnde ocksÄ att tillverkaren för nÀrvarande arbetar med processen för att göra operativsystemet uppdatering kompatibel med enheterna. De exakta datumen för olika lÀnder avslöjas dock inte Ànnu.

Vi vet alla att Android Q Àr pÄ vÀg och kommer att debutera i maj i Är. Denna version av den gröna roboten kommer sannolikt att vara huvudÀmnet i Googles kommande I / O-konferens. Men det överraskande faktum Àr att det fortfarande finns nÄgra enheter kvar för att ta emot Android Pie-uppdateringar. Medan nÄgra av de typiska tröga företagen inklusive Samsung har Huawei gjort det hittills men HTC stÄr sist i listan.
HTC_TwitterUnder förra Äret i augusti hade tillverkaren meddelat att en lista över smartphones skulle fÄ Pie. Efter flera mÄnader senare i november fick endast en HTC-enhet som heter U11 Life Android Pie-uppdateringen. Och nu kommer ytterligare tre att gÄ med i U11 Life i listan.

PÄ tal om enheterna lanserades HTC U11 tillbaka i juni 2017. Den kommer med den kraftfulla Snapdragon 835 SoC, som har en 64-bitars oktakÀrnprocessor med klockhastigheten 2,45 GHz. Enhetens markerade funktion Àr Edge Sense som kan konfigureras för att utlösa vissa situationer genom att klÀmma i sidorna av den.

Med de andra tvÄ Àr U11 Plus en premiumsmartphone som lanserades i februari förra Äret och U12 + kom i maj. NÀr det gÀller hÄrdvara Àr den förra baserad pÄ Qualcomm Snapdragon 835-chipset medan den andra Àr utrustad med Snapdragon 845 SoC.