Huami Amazfit Youth Edition smartwatch lanserades för cirka 5 000 Rs

Huami Amazfit Youth Edition smartwatch lanserades för cirka 5 000 Rs

“Amazfit Youth Edition Ă€r en prisvĂ€rd smartklocka med en mĂ€ngd fitnessspĂ„rningsfunktioner”

Huami med Xiaomi-stöd har utökat sitt sortiment av bÀrbara produkter med lanseringen av Amazfit Youth Edition pÄ hemmamarknaden Kina. Smartwatchen kommer som en variant av Amazfit Verge, som lanserades i Indien i januari i Är. Det nya erbjudandet erbjuder nÀstan liknande specifikationer som sin föregÄngare, förutom lÀngre batteritid. Precis som den tidigare modellen kommer den nya Amazfit-bÀraren ocksÄ med flera fitnessspÄrningsfunktioner och avtagbar remdesign.

Huami Amazfit Youth Edition

Huami Amazfit Youth Edition smartwatch kommer med en 1,3-tums AMOLED-skÀrm med en upplösning pÄ 360 x 360 pixlar och ett lager av Cornings Gorilla Glass 3 pÄ toppen. Den bÀrbara produkten har en anti-flÀckbelÀggning ovanpÄ skÀrmen för att förhindra flÀckar med fingeravtryck. Enheten levereras med ett silikonband som kan tas bort. Enheten Àr utrustad med ett 390mAh batteri, som pÄstÄs leverera 20 dagars batteritid med regelbunden anvÀndning och 40 timmar med GPS pÄslagen.

NÀr vi pratar om fitnessspecifikationerna erbjuder Amazfit Youth Edition realtidsrörelsesspÄrning, pulsmÀtning, sömnövervakning och mer. Enheten kan upptÀcka hjÀrtfrekvensförÀndringar under olika tidsperioder och sportförhÄllanden och vibrerar nÀr hjÀrtfrekvensen överstiger varningsvÀrdet. Den bÀrbara kan konditionspÄrning i 11 olika sportlÀgen som golf, ridning, gymtrÀning, vandring, löpning, fotboll och bÄttur.

Huami Amazfit Youth Edition design

Amazfit Youth Edition levereras med GPS med GLONASS-funktionalitet. Enheten stöder en uppsjö av urtavlor och lÄter anvÀndare anpassa ansiktena efter deras val. Klockans rattbakgrund och rattvisningsinformation kan Àndras enligt anvÀndarens smak. Den bÀrbara enheten stöder Alibabas Alipay-betalningsfunktionalitet, som fungerar utan att para ihop enheten till en telefon ocksÄ. Den internationella versionen av smartwatchen förvÀntas stödja Google Pay.

NÀr det gÀller prissÀttningen har Amazfit Youth Edition prissatt konkurrenskraftigt till 499 RMB (~ 5 000 Rs). Den bÀrbara produkten finns redan att köpa i Kina via Tmall e-handelsportal.