Huawei 55-tums TV blir certifierad av 3C i Kina

Huawei 55-tums TV blir certifierad av 3C i Kina

“Detta Ă€r den första Huawei TV som vi har sett pĂ„ certifieringsportalen”

Huawei Àr mest kÀnt för sin nÀtverksutrustning och smartphones över hela vÀrlden. Den Shenzhen-baserade teknikjÀtten har varit i fokus nyligen nÀr Donald Trump-administrationen begrÀnsade amerikanska företag frÄn att göra affÀrer med det kinesiska företaget mitt i det pÄgÄende handelskriget mellan Kina och USA. Men Huawei har letat efter att hoppa in i TV-segmentet under en tid. Det rapporterades i början av maj att företaget utvecklar sin första 8K-upplösnings-TV med 5G-anslutning som faktiskt blir den första TV-en nÄgonsin. Nu har tvÄ Huawei TV-modeller klarat CCC (3C) certifiering.

huawei-tv-3c

Den 29 maj passerade en 55-tums LCD-TV certifieringsportalen med modellnummer OSCA-550, med Huawei listat som sökandens namn. SkÀrmleverantören verkar vara BOE eftersom listan visar Hefei BOE Vision Electronic Technology LTD som fabriksnamn. Detta Àr i linje med tidigare rapporter att Huaweis första leverantör för 55-tums TV-skÀrmar kommer att vara BOE och 65-tums skÀrmleverantör Àr Huaxing Optoelectronics. Förutom det kan inte mycket extraheras frÄn listan eftersom det vanligtvis inte innehÄller mycket specifikationsmaterial.

Det rapporteras att Huawei kommer att debutera sin TV-linje före slutet av 2019. Smartphone-tillverkaren syftar enligt uppgift att sÀlja cirka 10 miljoner enheter om Äret och dess TV-apparater kommer att vara utrustade med funktioner som dubbla kameror, spel och sociala medier. Richard Yu, VD för Huawei Business Group, har tidigare sagt att Huawei inte tÀnker tillverka traditionella TV-apparater. Företaget tittar dock pÄ apparater med stor skÀrm med mer anvÀndbarhet som AI. För nÀrvarande finns det inga officiella lanseringsdatum för produkten men vi förvÀntar oss att vi kommer att fÄ mer detaljerade rapporter snart.

[Previous Story]Samsung Galaxy A10e med Exynos 7884 SoC och 2 GB RAM upptÀckt pÄ Geekbench

[Next Story]Samsung Galaxy S10 ny mjukvaruuppdatering ger buggfixar som introducerades med senaste uppdatering