Huawei Enjoy 9s med 6,21-tums skÀrm, tredubbla bakre kameror tippade för att starta snart

Huawei Enjoy 9s med 6,21-tums skÀrm, tredubbla bakre kameror tippade för att starta snart

“En pĂ„stĂ„dd affisch för Huaweis kommande budgetsmartphone, Enjoy 9s, har publicerats pĂ„ Weibo och avslöjar 24MP trippel bakre kameror och mer”

Huawei kommer enligt uppgift att lansera en ny budgetsmartphone i Kina, pÄstÄs vara Huawei Enjoy 9s. En reklamaffisch har publicerats pÄ Weibo, som ger en smygtitt pÄ smarttelefonens vattendropp, tillsammans med en massa specifikationer. Det Àr viktigt att notera att detta Àr en relativt overifierad lÀcka, sÄ den delade informationen kan helt och hÄllet avse en annan enhet. Huawei Enjoy 9 var en budgetsmartphone som lanserades i slutet av 2018 i Kina, och 9-talet tros nu vara dess eftertrÀdare.

Enligt affischen Àr endast den övre halvan av enheten synlig, med en vattendroppskÀrning för att hysa den frÀmre kameran. Denna design har blivit till synes vanlig, och i motsats till premiumenheterna som implementerar denna design förvÀntas Huawei Enjoy 9s ha tjockare ramar och en haka för att sÀnka kostnaderna. Dessutom kan Huawei Enjoy 9s inkludera trippel bakre kameror, kombinerat med AI-scenigenkÀnningslÀge och spetsad av en 24MP primÀr sensor. Det finns hittills inget ord om vad den frÀmre kamerans upplösning skulle vara. Bilden nÀmner vidare 128 GB lagring, en 6,21-tums skÀrm och Huaweis anpassade EMUI 9.0-skal ovanpÄ Android Pie.

Huawei Enjoy 9s - i text

Den tidigare lanserade Huawei Enjoy 9 innehöll en 6,26-tums HD + -skÀrm, i kombination med 13MP + 2MP dubbla bakre kameror, 64 GB lagring, 4 GB RAM, Snapdragon 450 SoC inuti och Android Oreo ombord. Enjoy 9s verkar vara bÀttre pÄ samma, och det kommer att bli intressant att se vilken processor den anvÀnder.

Om och nÀr den lanseras kan Huawei vÀlja att ta med den till resten av vÀrlden som en del av Y-serien av budgetenheter. För att komma ihÄg lanserades Huawei Y9 2019 (första intryck) i Indien i januari i Är.