Huawei förnekar rapporter som tyder pÄ att det minskar telefonproduktionen

Huawei förnekar rapporter som tyder pÄ att det minskar telefonproduktionen

“Det rapporterades nyligen att Foxconn har minskat produktionen av flera Huawei-telefoner pĂ„ grund av en begĂ€ran frĂ„n företaget”

Rapporterna att Huawei skĂ€r produktionen av flera smartphones Ă€r allt annat Ă€n sant. Specifikt har telefontillverkaren förnekat South China Morning Post’s rapport, som hĂ€vdade att Foxconn, ett Taiwan-baserat företag som tillverkar smartphones för ett antal företag, har pausat produktionen av Huawei-telefoner. ”Huawei avvisar dessa pĂ„stĂ„enden. VĂ„ra globala produktionsnivĂ„er Ă€r normala, utan nĂ„gra anmĂ€rkningsvĂ€rda justeringar i nĂ„gon riktning, ” berĂ€ttade Huawei-representanterna Android-myndighet.

Huawei-P30-Lite-feat

Nu kan tillverkare öka eller förkorta produktionen av sina smartphones baserat pÄ kraven eller andra faktorer. Huawei har dock med sÀkerhet motbevisat rapporten och antytt att dess verksamhet Àr som vanligt som tidigare just nu.

För de som inte Àr medvetna har Huawei blivit svartlistad av USA, med ledande företag som avbryter sina band med varumÀrket. Företagets viktigaste leverantörer av hÄrdvara och programvara, inklusive Googles Android-tjÀnst, Qualcomm, ARM och Microsoft har sedan dess dragit tillbaka stödet för framtida Huawei-enheter. Medan företaget enligt uppgift utvecklar sin egen interna programvara och appbutik som kommer att fungera som ersÀttning för Android respektive Play Store, sÀgs dessa erbjudanden vara lÄngt ifrÄn fullstÀndiga.

I synnerhet har Huawei beviljats ​​90 dagars Ă„ngerperiod som varar till 19 augusti för att göra övergĂ„ngen. Om det inte finns nĂ„gon vapenvila kommer tillverkaren att stĂ„ inför förbudets fullstĂ€ndiga vikt. Det kan ta lĂ„ng tid för varumĂ€rket att Ă„terhĂ€mta sig och komma tillbaka pĂ„ fötterna igen.