Huawei lanserar 55-tums och 65-tums smarta TV-apparater i april: rapport

Huawei lanserar 55-tums och 65-tums smarta TV-apparater i april: rapport

“Huaweis kommande 55-tums och 65-tums smarta TV-apparater sĂ€gs ha dubbla kameror samt sociala funktioner och spelfunktioner”

Enligt det kinesiska nyheterna Jiemian, med hÀnvisning till en Huawei TV-leverantörskedja, kommer varumÀrket att introducera 55-tums och 65-tums TV-apparater i april. Huawei sÀgs ha vÀnt sig till BOE och Huaxing Optoelectronics för tillverkning av TV: n, vilket kommer att markera dess intrÀde i konsumentelektronik-segmentet. Det siktar pÄ att sÀlja sÄ mÄnga som 10 miljoner enheter Ärligen, vilket Àr ganska ambitiöst. Dessa nya TV-apparater kommer enligt uppgift levereras med dubbla kameror och funktioner centrerade kring socialt och spelande.

huawei-logo1

Med 55- och 65-tumsstorlekar som toppsÀljare pÄ den kinesiska TV-marknaden Àr det inte förvÄnande varför Huawei kommer med dessa skÀrmstorlekar för sina debutmodeller. Rapporten hÀvdar att 65-tumsversionen av den pÄstÄdda Huawei-TV ocksÄ kommer att stödja 5G, men anvÀndningsfall av samma ÄterstÄr att se. Med ett mÄl pÄ 10 miljoner enheter siktar Huawei pÄ att fÄnga 20 procent av marknadsandelen i Kina. Rapporten sÀger ocksÄ att Huawei kommer att introducera kommersiella TV-apparater utöver hem-TV-apparater inom en snar framtid.

Som rapporterats tidigare kommer Huawei-TV-apparaterna att vara i centrum för företagets planerade 5G-baserade smarta hemekosystem. I den nya rapporten hÀvdas att företaget kommer att fokusera pÄ inte bara konsumentomrÄdet med sina smarta TV-apparater utan Àven den kommersiella sektorn.

Införandet av “sociala funktioner och dubbla kameror” Ă€ven om det tillför mervĂ€rde till TV-apparaterna nĂ€r det gĂ€ller funktionslistan, krĂ€ver det integritetshĂ€nsyn om Huawei planerar att utöka TV-sortimentet bortom sin hemmamarknad. TyvĂ€rr Ă€r inget annat kĂ€nt om TV-apparaterna just nu, eftersom företaget avböjde att kommentera saken. För nĂ€rvarande Ă€r det ocksĂ„ oklart om Huawei skulle föra dessa nya TV-apparater till andra marknader efter att ha introducerat dem nĂ€sta mĂ„nad. Hur som helst kommer vi att veta mer detaljer nĂ€r vi kommer nĂ€rmare lanseringen, hĂ„ll dig uppdaterad.