Huawei Maimang 8-specifikationer avslöjade via officiella affischer som lanserades den 5 juni

Huawei Maimang 8-specifikationer avslöjade via officiella affischer som lanserades den 5 juni

“Maimang 8 Ă€r eftertrĂ€daren till Maimang 7 och kan kallas Mate 30 Lite i regioner utanför Kina”

Trots de senaste rykten om Huawei som vill pausa produktionen av sina smartphones har företaget just meddelat lanseringsdatumet för en ny telefon. Enligt en ny inbjudan kommer Huawei Maimang 8 att presenteras vid ett evenemang i Kina den 5 juni, och lanserar bara nÄgra dagar frÄn idag. Det verkar som om rapporterna var felaktiga och Huawei kommer att fortsÀtta lansera nya produkter.

Huawei Maimang 8 kommer att vara en mellanklass-smartphone och efterföljaren till Maimang 7. Den kan sÀljas som Huawei Mate 30 Lite i andra delar av vÀrlden. För att tillkÀnnage lanseringsdatumet för den nya telefonen har Huawei slÀppt tre affischer som lyfter fram telefonens viktigaste funktioner. Affischerna har alltsÄ ocksÄ avslöjat enhetens specifikationer.

SkÀrmdump 03-06-2019 klockan 15.33.28

Enligt den första affischen kommer Maimang 8-smarttelefonen med en 6,21-tums skÀrm med smala ramar och ett droppskÄr. Den andra affischen avslöjar att telefonen kommer med upp till 6 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme ombord. Det visar ocksÄ att ett 3,5 mm hörlursuttag finns tillgÀngligt pÄ telefonen, tillsammans med en microUSB-port för laddning / dataöverföring.

Slutligen avslöjar den tredje affischen att telefonen kommer att ha en trippel bakre kamerainstĂ€llning. Även om affischen inte ger detaljer om alla sensorer vet vi att en av dem kommer att vara en 24-megapixel-enhet. Andra sensorer ryktas ha en upplösning pĂ„ 16-megapixel och 2-megapixel, med den förstnĂ€mnda en vidvinkelenhet och den senare en djupgivare. KamerainstĂ€llningen Ă€r placerad vertikalt pĂ„ telefonens vĂ€nstra sida. Du kan ocksĂ„ se den bakmonterade fingeravtryckslĂ€saren.

Vi Àr inte sÀkra pÄ de andra specifikationerna för telefonen, men eftersom Maimang 7 kom med ett Kirin 710-chipset, förvÀntar vi oss att den nya telefonen ocksÄ har en mellanprocessor. Telefonen kan ocksÄ innehÄlla Huaweis GPU Turbo 2.0-programvara för förbÀttrad spelprestanda och förvÀntas köra den senaste Android 9.0 Pie-baserade EMUI-programvaran. Vi borde veta mer om telefonen, inklusive priset, om ett par dagar.