Huawei Mate 20 Pro och Mate RS fÄr EMUI 9-uppdatering med funktionen för ansiktsigenkÀnning

Huawei Mate 20 Pro ÄterstÀlls till Android Q beta-program

“Med den nya funktionen för ansiktsigenkĂ€nning kan anvĂ€ndare lagra upp till tvĂ„ ansiktsprofiler pĂ„ enheten”

Huawei lanserar för nÀrvarande en ny EMUI 9-uppdatering för Mate 20 Pro (recension) och Mate 20 RS Porsche Design, som ger fler ansiktsigenkÀnning till telefonerna. Vad detta betyder Àr att anvÀndare kan lagra tvÄ olika ansiktsprofiler pÄ sina telefoner, som sedan kan anvÀndas för att lÄsa upp telefonen och utföra andra uppgifter. Denna funktion kan vara anvÀndbar för par eller bÀsta vÀnner eller förÀldrar.

NÄgon av de lagrade ansiktsprofilerna kan uppenbarligen anvÀndas för att lÄsa upp enheten. Förutom möjligheten att lÄsa upp telefonen kan du anvÀnda tvÄ ansikten för att göra betalningar via AliPay, skicka pengar pÄ WeChat, lÄsa upp applikationer och till och med visa dolda meddelanden pÄ lÄsskÀrmen. Som nÀmnts i början kan den hÀr funktionen vara anvÀndbar för par. Om din pojkvÀn / flickvÀn eller man / fru till exempel vill anvÀnda din telefon kan de göra det genom att anvÀnda ansiktet. Det kan ocksÄ vara anvÀndbart för förÀldrar att kolla in sina barn och se vad de har gjort.

SkÀrmdump 14-02-2019 kl.17.30

FrÄn och med nu tillÄter Android-lager och andra anpassade ROM-anvÀndare bara att spara en ansiktsprofil. DÀrför Àr den nya EMUI 9-uppdateringen den första som har en sÄdan funktion. Det nya alternativet finns i appen InstÀllningar. NÀr du har startat appen InstÀllningar, gÄ till SÀkerhet och sekretess> AnsiktsupplÄsning. Om du redan har lagt till ett ansikte bör du nu se ett alternativ att lÀgga till ett nytt ansikte. VÀlj det hÀr alternativet och lÀgg till det nya ansiktet genom att följa instruktionerna.

Denna nya funktion lanseras för nÀrvarande bara för Huawei Mate 20 Pro och Mate 20 RS Porsche Design. Om du Àger nÄgon av dessa telefoner bör du snart fÄ OTA-uppdateringen. AnsiktsigenkÀnningsfunktionen pÄ EMUI var inte upp till mÀrket. Det finns flera klagomÄl i forumen som sÀger att telefonen inte kan kÀnna igen anvÀndare som bÀr glasögon om den ursprungliga ansiktsprofilen inte hade nÄgon. Vi Àr inte sÀkra pÄ om det har ÄtgÀrdats med den nya uppdateringen. Bara för att pÄminna dig Àr EMUI 9-uppdateringen baserad pÄ Android 9.0 Pie och innehÄller de flesta av de fantastiska funktionerna som finns i Googles senaste mobila operativsystem.