Huawei Mate 20; uppdateringar frÄn ryktfabriken!

Avatar for Amnah Fawad

Huawei Mate 20 och Mate 20 Pro presenteras snart officiellt.

Huawei Mate 20 Àr en av de mest efterlÀngtade telefonerna frÄn 2018. Telefonen kommer att lanseras den 16 oktober, men vi har mycket frÄn ryktet att berÀtta vad du kan förvÀnta dig av den.

KÀllor berÀttar att telefonen riktar sig till en annan marknad. Företagets tidigare telefon, dvs Mate 10, var en telefon. Huawei gÄr nu direkt till 20 och sÀger att det kommer att bli den första smarttelefonen frÄn företaget som drivs av Kirin 980.

Företaget kommer att avslöja tvÄ telefoner i mitten av oktober; Huawei Mate 20 och Mate 20 Pro. Hur olika kommer dessa tvÄ att vara, vi har vÀldigt lite information om det.

Utan att slÄ runt busken, lÄt oss se vad telefonen har i beredskap för oss!

Vad du kan förvÀnta

Rykten och lÀckorna berÀttar för oss att telefonen kommer att ha en fingeravtryckslÀsare och en Qualcomm ultraljudsskanner. Företaget hÀvdar att ultraljudsscannern kan fungera lika bra i bÄde feta och vÄta förhÄllanden.

Vad som har fÄtt folk att vÀnta pÄ det Àr dess Kirin 980-chipset? Företaget sÀger att det kommer att bli vÀrldens första 7nm oktakÀrnkisel. Chipsatsen kan klara hastigheter pÄ 2,8 GHz. Vidare sa det ocksÄ att denna fantastiska chipset kommer att vara 20% bÀttre i prestanda och 40% i batteriet Àn företagets tidigare modeller (de var ganska bra).

I den första bilden som Huawei slĂ€ppte insinuerade orden ” högre intelligens ” pĂ„ en mycket bĂ€ttre integration av artificiell intelligens Ă€n de tidigare. SĂ„ det blir inte mycket att förvĂ€nta sig nĂ„got extraordinĂ€rt eller avancerat, minst sagt, den hĂ€r gĂ„ngen.

Dessutom förvÀntas de tvÄ telefonerna ocksÄ ha Emotion UI 9.0 pÄ toppen (Huaweis specialitet). Kunder vill se en QHD-skÀrm den hÀr gÄngen, men rykten bekrÀftar inte nÄgot relaterat till det.

Den kommande har tappat tips sedan augusti och vÄr förvÀntan vÀxer vild nÀr hÀndelsen nÀrmar sig. Evenemanget kommer att hÄllas den 16 oktober, som Àr full av mÄnga intressanta avslöjanden.

Företaget twittrade i början av augusti:

” Vi tog ett steg nĂ€r vi lanserade # HuaweiP20Pro, vi handlar om riktiga uppgraderingar som kommer att göra skillnad varje dag som en trippelkamera med 40mp, 5x zoom och mycket mer. FörestĂ€ll dig vad som kommer nĂ€sta … ”

Ökar inte dina förvĂ€ntningar lite?

Teamet pÄ XDA-utvecklare har slÀppt verifierade bilder frÄn handenhetens tekniska prov. De uppgav ocksÄ att telefonen kommer att ha en byrÄ för trÄdlös laddning och kommer att bestÄ av mestadels glas.

Huawei Mate 20KĂ€lla: XD-utvecklare
Huawei Mate 20KĂ€lla: XD-utvecklare

En annan lÀcka berÀttar att telefonen kommer att ha en ramlös 6,3-tums skÀrm. Vidare kommer det ocksÄ att ha ett tÄrfall för kameran. Telefonen förvÀntas ha 6 GB RAM och 128 GB internt minne.

Kritiker sÀger att Huawei Mate 20 kommer att ha böjda kanter inspirerade av Samsungs Galaxy 9 och en distinkt hack inspirerad av iPhone X.

Vad tycker vi?

FrÄn vad vi hittills har samlat lÄter Huawei mate 20 upp. Tillsammans med det lanseras kompis 20 Pro och vi kan inte vÀnta med att se hur de tvÄ telefonerna faktiskt ser ut.

Huaweis Kirin 980-chipset har dÀmpat sina konkurrenter. Vi mÄste vÀnta tills vi fÄr reda pÄ om chipset Àr sÄ solid som det lovar att vara eller inte.

Vi förvÀntar oss en överklassig finish i utsökta fÀrger tillsammans med en kraftfull prestanda.

HÄll pÄ dina hÀstar till den 16 oktober!