Huawei Mate 20 X kommer att vara den första icke-vikbara 5G-smarttelefonen frÄn mÀrket

Huawei Mate 20 X kommer att vara den första icke-vikbara 5G-smarttelefonen frÄn mÀrket

“Huawei Mate 20 X 5G Ă€r ett mer genomförbart alternativ för dem som inte Ă€r villiga att spendera 2299 € för Mate X”

Huawei banade vÀg för den hopfÀllbara 5G-smarttelefonkategorin med lanseringen av Huawei Mate X (pÄ bilder) vid den pÄgÄende MWC 2019 i Barcelona Spanien. Smarttelefonen Àr emellertid inte ett genomförbart alternativ för nÀrvarande pÄ grund av flera försiktighetsÄtgÀrder, den största Àr den rejÀla priset pÄ 2 299 euro. Företaget har meddelat att en vanlig 5G-variant av dess flaggskepp Huawei Mate 20 X Àr pÄ gÄng för dem som inte vill spendera stora pengar pÄ den hopfÀllbara Mate X.

Huawei Mate 20 X

Men förutom tillkÀnnagivandet av den kommande smarttelefonen har Huawei inte avslöjat nÄgra ytterligare detaljer inklusive priser och tillgÀnglighet. Eftersom Mate 20 X levereras med flaggskeppet Kirin 980 SoC Àr det troligt att varumÀrket kommer att utrusta den vanliga varianten med sitt eget Balong 5000 5G-modem. Detta Àr sÀrskilt samma 5G-chipset som ocksÄ driver Mate X. Huawei hÀvdar att Balong 5000 Àr den första i sitt slag som stöder bÄde fristÄende (SA) och icke-fristÄende (NSA) nÀtverksarkitekturer för 5G. I lekman kan Balong 5000-modemet anvÀnda befintlig 4G-infrastruktur sÄvÀl som framtida 5G-nÀtverk.

Huawei Mate 20 X 1

För att sammanfatta specifikationerna för Huawei Mate 20 X kommer smarttelefonen med 7,2-tums HDR-skÀrm i full HD + (1 080 x 2 244 pixlar) och Huawei M Pen. Huawei har utrustat telefonen med 5 000 mAh batteri, Ängkammare och grafenfilmkylning, dubbla högtalare med Dolby Atmos och IP53-klassning. Resten av dess funktioner Àr desamma som Mate 20 Pro (recension) inklusive kamerainstÀllning, processor och SuperCharge snabb laddning. Mate 20 X har dock inte lanserats i Indien Àn och det Àr tveksamt om 5G-varianten ocksÄ kommer att landa hÀr.

Vi kommer att ge dig mer uppdatering nÀr och nÀr de dyker upp, sÄ hÄll dig uppdaterad.