Huawei Mate 30 Pro för att fÄ Kirin 985 SoC och 55W snabbladdning, föreslÄr ny lÀcka

mate-30-pro

“Huawei Mate 30 lĂ€ckta specifikationer inkluderar 6,71-tums böjd skĂ€rm, 7 nm Kirin 985 SoC, 5G-stöd, fyra bakre kameror och 4200 mAh batteri med 55 W snabbladdning”

Huaweis flaggskepp P30-serien Àr just nu fÀrskt pÄ hyllorna och vi har redan stött pÄ vÄr allra första lÀcka av Huawei Mate 30 Pro. Mate-serien Àr vanligtvis reserverad för senare delen av Äret och lanseras i oktober med en ny avancerad Kirin-processor. Den lÀckta informationen har avslöjats av en kinesisk portal med hÀnvisning till branschkÀllor och avslöjar den potentiella designen och fÄ viktiga specifikationer för den kommande Huawei Mate 30 Pro-handenheten.

NÀr vi pratar om design har den kinesiska publikationen delat nÄgra bilder av en mysterietelefon med en hÄlslagskonstruktion och en böjd skÀrm. Nu Àr vi inte sÀkra pÄ om det hÀr bara Àr en mock-up eller prototyp och portalen inte heller specificerar det heller. Dessutom sÀgs Huawei arbeta med BOE för displaypanelerna pÄ Mate 30 Pro den hÀr gÄngen och storleken Àr tippad till 6,71 tum. Införandet av en 3D-ansiktssökningsfunktion ÄterstÄr att avgöra för nu men fingeravtryckslÀsaren pÄ skÀrmen kommer sÀkert att finnas dÀr.

mate-30-pro

NÀr det gÀller kamera förvÀntas Mate 30 Pro fortsÀtta den rektangulÀra designen av sin föregÄngare. Det stora ryktet hÀr Àr ocksÄ att det kanske inte kommer med periskoplinsen men skulle fortsÀtta installationen av Mate 20 Pro. De exakta sensoruppgifterna delades inte av kÀllan. Mate 30 Pro Àr tippad för att bÀra ett 4 200 mAh batteri, vilket Àr detsamma som för Mate 20 Pro men med en 55 W snabb laddningsfunktion för att förbÀttra företagets 40 W SuperCharge. Dessutom förvÀntas processorn uppgraderas till 7nm Kirin 985-chipset byggt pÄ EVC-processen, med Baron 5000 basbandchip för 5G-kompatibilitet.

Huawei Mate 20 Pro recension - 91mobiles 009Huawei Mate 20 Pro

Det Àr allt vi lÀr kÀnna av just denna lÀcka för tillfÀllet. Det finns en lÄng vÀg att gÄ innan en faktisk lansering och jag Àr sÀker pÄ att detta kommer att vara mÄnga fler instanser av Mate 30 Pro de nÀrmaste mÄnaderna.

[Previous Story]OPPO A3s fÄr upp till Rs 2000 prissÀnkningar i Indien, börjar nu pÄ Rs 7,990

[Next Story]Sony PlayStation 5 kommer att innehÄlla 7 nm Zen 2-chipset, bekrÀftar AMD: s VD