Huawei Mate 30 Pro pÄstÄdda bakpanelen visar cirkulÀr kameradesign

Huawei Mate 30 Pro pÄstÄdda bakpanelen visar cirkulÀr kameradesign

“Huawei Mate 30 Pro förvĂ€ntas ha 90Hz uppdateringsfrekvens, Kirin 985 SoC och packa fyrhjuliga kameror”

Huawei Àr för nÀrvarande upptagen med att arbeta med Mate 30-serien som kommer att lanseras senare i Är, troligen nÄgon gÄng i oktober. Det spekuleras redan i att Mate 30 Pro kan ha 90Hz AMOLED-skÀrm som OnePlus 7 Pro och packa fyrhjuliga kameror. Nu har den bakre glaspanelen pÄ handenheten dykt upp online den Weibo, avslöjar utskÀrningen för en cirkulÀr kameramodul. Det betyder att Huawei kan ge en komplett designrenovering frÄn Mate 20-seriens fyrkantiga matris. Det visar ocksÄ Leica-mÀrkning, vilket tyder pÄ att det kinesiska varumÀrket kommer att fortsÀtta sitt partnerskap för kameror.

Huawei Mate 30 Pro

Även om det inte Ă€r klart hur mĂ„nga sensorer den cirkulĂ€ra modulen skulle ha, Ă€r det spekulationer om att Mate 30 Pro kommer att ha fyrsensorer inklusive en extra ToF-lins för djup. Precis som P30 Pro kan den komma med 10x optisk zoomning och andra kameraförbĂ€ttringar. Medan Huawei verkar göra bort den fyrkantiga designen, hĂ„ller Apple och Google pĂ„ att omfamna designen för sina kommande flaggskepp Pixel 4 och iPhone XI-serien senare i Ă„r.

Tidigare rykten föreslÄr att Mate 30 Pro kan drivas av 7nm Kirin 985 SoC och Barong 5000 5G basbandchip, AMOLED-skÀrm, en fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen för biometrisk sÀkerhet och Galaxy S10 +-liknande hÄlhÄlsdesign med dubbla selfie-kameror. pÄ vÀnster ryggrad. TyvÀrr Àr inget annat kÀnt om Mate 30 Pro eller standard Mate 30 i detta skede, men med lanseringen fortfarande mÄnader borta borde vi stöta pÄ mer detaljer framöver.