Huawei Mate 30 under testning och kommer att lanseras i oktober, avslöjar officiell

Huawei Mate 30 under testning och kommer att lanseras i oktober, avslöjar officiell

“Huawei Mate 30-familjen kommer att lyckas förra Ă„rets Mate 20-serie och förvĂ€ntas inkludera en 5G-modell”

Vid en presskonferens i Malaysia har en Huawei-tjÀnsteman avslöjat att Huawei testar Mate 30-serien internt. Mate 30-serien kommer att eftertrÀda Mate 20-familjen som debuterade förra Äret i oktober. TjÀnstemannen har ocksÄ nÀmnt att den kommande serien kan komma i september eller oktober, i linje med den vanliga tidslinjen för lanseringen av Mate-serien.

Huawei Mate 30 pro Skal - UtvaldaPÄstÄdda fodral design för Huawei Mate 30-serien

Huawei har precis tagit bort sina tvÄ nya flaggskeppssmartphones, P30 och P30 Pro vid ett Paris-evenemang för ungefÀr tvÄ dagar sedan. P30 och P30 Pro Àr eftertrÀdarna till P20 och P20 Pro, som debuterades förra Äret. Och nu har det inte gÄtt nÄgra dagar det bekrÀftas att marknaden kommer att ha nÄgra andra Huawei-enheter samma Är. Mate 30-familjen kommer att ha Mate 30 lite, Mate 30 och Mate 30 Pro, ungefÀr som sin föregÄngare.

Medan P-seriens flaggskeppstelefoner inte hade en 5G-version, sa Huawei VD Richard Yu att företaget planerar att slÀppa en 5G-modell av den kommande Mate-serien. Mate 30 Lite borde vara en mellansmart smartphone som drivs av efterföljaren till Kirin 710 SoC, medan den avancerade Pro- och standardmodellen förvÀntas utrustas av kommande Kirin 985 SoC, som kan vara den första som baseras pÄ en 7 nm EUV-processen. Det kommer enligt uppgift att tillÄta 20 procent större transistordensitet och integrera Balong 5.000 5G-modemet.

Huawei P30_P30 Pro_featuredHuawei P30 och P30 Pro

I januari uppstod en lÀckt patentansökan online om en smartphone med en massiv utskÀrning för de bakmonterade kamerorna, ryktet var att vara den av Mate 30. UtskÀrningen pÄ baksidan indikerar att enheten kommer att ha en penta-linsinstallation; denna utskÀrning innehÄller ocksÄ ett cirkulÀrt hÄl i dess övre kant. Rykten Àr utbredd att det kan vara för 3,5 mm ljuduttaget eller kanske IR-blastern.