Huawei Nova 4e med tre bakre kameror och Kirin 710-chipset lanserades: pris, specifikationer

Huawei Nova 4e med tre bakre kameror och Kirin 710-chipset lanserades: pris, specifikationer

“Huawei Nova 4e, som kan lanseras globalt som P30 Lite, har en 6,15-tums sk√§rm med full HD + -uppl√∂sning och vattendroppsk√•rning”

Huawei har släppt lös sin nya smartphone som kallas Nova 4e på sin hemmark, Kina. Handenheten är en urvattnad version av Nova 4-smarttelefonen som lanserades i december förra året. Nova 4e har en vattendroppskärm i stället för skärmpiercing och det egna Kirin 710-chipsetet. Bortsett från detta kommer telefonen med tredubbla bakre kameror, senaste Android OS och snabb laddningsstöd. Framför allt förväntas Nova 4e lanseras globalt som P30 Lite och placeras som ingångspunkt för Huaweis flaggskepp P30-serie, som debuterar den 26 mars.

Huawei Nova 4e

Huawei Nova 4e-pris, släppdatum

Huawei har satt priset på Nova 4e i Kina till RMB 1 999 (~ Rs 20 700) för 4 GB + 128 GB-varianten, medan alternativet 6 GB + 128 GB kostar 2 299 RMB (~ 22 800 R). Handenheten har tillkännagivits i tre nyanser: Vit, Svart och Gradientblått. Den kommer att finnas tillgänglig för försäljning i landet från och med den 21 mars, med förbeställningar från och med idag.

Huawei Nova 4e specifikationer

I enlighet med specifikationerna har Huawei Nova 4e en full HD + LCD-panel med 6,15-tums skärmstorlek och en liten utskuren topp för selfie-kamera. Den mellanliggande oktakärnan Kirin 710 SoC som känns i kärnan är ihop med upp till 6 GB RAM och 128 GB intern lagring med stöd för microSD-kort. Telefonen är förinstallerad med EMUI 9.0.1 baserat på Android 9.0 Pie för att ta hand om mjukvarusidan.

Huawei Nova 4e_1

I kameravdelningen har Huawei Nova 4e en 24-megapixel primär sensor med f / 1,8 bländarlins på baksidan, som åtföljs av en 2-megapixels sekundärdjupssensor, en 8-megapixel 120 graders ultravidvinkellins och LED blinkar. Den främre kameran får en 32-megapixel (f / 2.0) -skytt för selfies och videosamtal. Kamerorna stöds också av funktioner som Huaweis AI-algoritm för att ytterligare förbättra resultaten, AR-klistermärken och Google Lens-liknande funktion som kan identifiera saker i din omgivning.

Att driva handenheten √§r ett 3,340 mAh batteri med snabb laddning och USB Type-C-st√∂d. Huawei har ocks√• inkluderat en bakmonterad fingeravtryckssensor, en “bildinspelningsfunktion” och GPU Turbo 2.0 f√∂r spel p√• Nova 4e. Dessutom kommer telefonen ocks√• med en “Video Ringtone” ist√§llet f√∂r bara ringsignal f√∂r inkommande samtal.