Huawei Nova 4e pÄstÄdda renderingar avslöjar design- och fÀrgvarianterna före lanseringen den 14 mars

Huawei Nova 5 och Nova 5i fÄr EEG-certifiering, lanseringen kan vara nÀra förestÄende

“Huawei Nova 4e kommer att lanseras som Huawei P30 Lite i Paris den 26 mars”

Hype och vĂ€rme kring Huaweis kommande flaggskeppsserie – P30 och P30 Pro har toppat nyligen sedan varumĂ€rket tillkĂ€nnagav lanseringsevenemanget den 26 mars. Företaget förvĂ€ntas ocksĂ„ lansera en prisvĂ€rd variant som heter P30 Lite vid samma evenemang, som kommer att lanseras som Huawei Nova 4e i Kina imorgon. Innan den officiella avtĂ€ckningen i Kina har flera lĂ€ckta Ă„tergivningar av handenheten setts online.

Huawei-Nova-4e-Garnet Blue

De nya lÀckta bilderna verkar vara de officiella Ätergivningarna av den kommande smarttelefonen och avslöjar fÀrgvarianterna av densamma. Enligt renderingen kommer Huawei Nova 4e att erbjudas i fÀrgerna Pearl White, Magic Night Black och Garnet Blue. Den senare av de tre Àr en tonad nyans med kungsblÄ pÄ toppen och lila lÀngst ner. Bilderna bekrÀftar ocksÄ vattendroppskÄran, det bakmonterade fingeravtryckslÀsaren och den tredubbla kameramodulen pÄ baksidan. Displayen har ocksÄ datumet som visas den 14 mars, vilket indikerar att dessa verkligen kan vara de officiella renderingen av Huawei Nova 4e.

NĂ€r det gĂ€ller specifikationerna har lĂ€ckor föreslagit att smarttelefonen kommer att vara utrustad med en 6,15-tums IPS LCD-skĂ€rm med en skĂ€rmupplösning pĂ„ 2 312 x 1 080 pixlar. Smarttelefonen fĂ„r HiSilicon Kirin 710 SoC i sin kĂ€rna och kommer att erbjudas i tvĂ„ konfigurationer – 4 GB + 128 GB och 6 GB + 128 GB. Den bakre kameramodulen kommer att bestĂ„ av 24-megapixel + 8-megapixel + 2-megapixellinser och för selfies kommer det att finnas ett 32-megapixel-skjutspel pĂ„ framsidan. Utanför lĂ„dan startar Huawei Nova 4e EMUI 9 baserat pĂ„ Android Pie och drivs av ett 3 240 mAh batteri med 18 W snabb laddning.

FrÄn och med nu finns det inget ord om prissÀttningen av smarttelefonen, men vi behöver inte vÀnta lÀnge eftersom vi bara Àr en dag frÄn lanseringen.